. Fiecare suntem diferiti in felul nostru. Sa inteleg ca tu..esti o fata mai ''baietoasa''..adica stai mai mult cu baieti, te joci fotbal sau jocuri de genu' ...In timp te vei mai schimba, nu ai ce face un anumit lucru ACUM! Asta suntem!
Sper ca te-am ajutat!
Asta ar insemna sa-ti schimbi caracterul si nu stiu daca oricarui dintre noi ne-ar sta bine cu un caracter copiat de la altcineva, dar in fine gata cu morala ai putea sa fii mai retrasa, sa te imbraci elegant si sa porti acele haine intr-un mod la fel de elegant, sa nu vorbesti neintrebata sau sa faci glume proaste pe seama altora, sa fii mai cocheta si sa nu dai atentie oricarui/oricarei baiat/fata care iti reproseaza ceva. sper ca ti-am fost de folos
Feminitatea constă în a fi retrasă? Nu ştiam...
Nu nu feminitatea consta in a fi mai retrasa ci de obicei asa este o fata finuta. de exemplu cand vezi o fata care este prea tupeista si vorbeste si vrute si nevrute si se baga "ca musca in lapte" eu cu siguranta n-as considera-o o fata finuta si cu bun simt
Fii ceea ce esti! Nu te schimba pentru nimeni, ca o sa regreti(asa am facut eu) deci daca tu esti mai baietoasa, nu te schimba tu, o va face timpul stai linistita! :*
Multumesc:*!
Nu ai pentru ce . Asta e adevarul :*
Fii tu insati, nu trebuie sa te schimbi ca sa fii ca "celelalte fete". Ramai asa cum te simti tu bine.
Nu fii ca celelalte, eu sunt foarte diferita si sunt foarte finuta, eleganta..asa ca, nu te lua dupa altele, creaza-ti propriul stil!
Marius339 întreabă: