Incearca sa fii draguta si generoasa cu el, ajuta-l cand are nevoie...sigur te va observa. Iar daca nu, priveste-l direct in ochi intens si zambeste-i, dar nu fii disperata.Asta sigur va merge succes :*
Da, incearca sa incepi sa vorbesti cu el pe mess, sa-l faci sa rada, sa vorbiti despre lucruri pe care le aveti in comun etc. Si incearca sa nu-i aduci aminte de despartirea lui... iar daca el aduce cumva vorba despre despartirea lui, incearca sa-i spui ca iti pare rau ca sufera etc. Bafta!
Poate ca a fost vrajit Ok lasand gluma la oparte ar trebui sa ii spui direct ceea ce simti pentru el, si ca sentimentele tale de prietenie fata de el sau cam terminat si ca ai alte sentimente pentru el si ii spui care sunt acelea! Sunt unii baieti care sunt orbi nu vad cand o fata il place sau nu! Cine stie poate ca si el te iubeste dar nu vrea sa faca primul pas si te lasa pe tine! Si uite asa lasati unul de la altul si se raceste iubirea voastra! si pana una alta el da de alta poate tu de altul si uite asa a trecut iubirea voastra! Ma rog, cineva va face acel pas daca nu va fi facut de careva dintre voi va fi facut de altcineva in afara de voi!
Daca inca mai tine la prietena lui e greu. Ideea e ca trebuie sa fi alaturi de el. Sa ii oferi sprijinul tau neconditionat, sa ii spui ca se poate baza oricand pe tine. Orice relatie frumoasa incepe cu o prietenie.
Incepe prin a il saluta, cand il vezi sa ii zambesti, sa te porti frumos cu el, sa il ajuti cand iti cere ajutorul, tot felul de chestii de astea. dar cel mai important nu il barfi, baietii sunt mai rai decat fetele in materie de barfa si tot la fel de important este si umorul tau... fa-l sa rada, baietii din ziua de azi adora fetele glumete.
Mda...pai asta am tot incercat sa fac , i'am si spus ce sentimente am fata de el si ca s'au terminat de mult alea de prietenie si vreau sa vb cu el p mess, sa fim ca la inceput dar el e nu stiu prea suparat vorbeste cu mine daca intru pe el, da' el intra mai rar sa vb cu mine poate il stresez? nu prea il "bag in seama", mi'e teama sa nu fiu prea bagareata, enervanta
Am 12 ani baiatul pe care il plac are 14 ani. mi-e rusine sa-l bag in seama. ma mai baga el ma intreaba cateceva dar ma rosesc si cand m-a bagat cu colegi lui in seama sa inrosit si se poarta frumos cand vorbeste e foarte dragut el ma abserva dar vreau sa incep o relatie cu el. SFATURI VA ROOOOOOG MOOOOLT. POOOP