| Ađııa a întrebat:

Cum sa fac sa fiu observata de un baiat, care s-a desp de prietena lui [big grin] si inca mai tine la ea...mai demult eram super buni prieteni, da' acum thinking nu stiu ce s-a intamplat thinking probabil ca a fost influentzat...straight face ma puteti ajuta? pls [-o< puppy dog eyes

10 răspunsuri:
| mo0nlight a răspuns:

Incearca sa fii draguta si generoasa cu el, ajuta-l cand are nevoie...sigur te va observa. Iar daca nu, priveste-l direct in ochi intens si zambeste-i, dar nu fii disperata.Asta sigur va mergewinking succes :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca esti increzatoare in tine reusesti!

Sfat:Incearca sa te imprietenesti cu el, vorbiti, mai mergeti pe-afara... daca vei parea in fata lui o persoana mai buna si mai draguta, atunci va vrea sa fie cu tine... mie asa mi-a mers, iti urez succes!

| MysticWayz a răspuns:

Da, incearca sa incepi sa vorbesti cu el pe mess, sa-l faci sa rada, sa vorbiti despre lucruri pe care le aveti in comun etc. Si incearca sa nu-i aduci aminte de despartirea lui... iar daca el aduce cumva vorba despre despartirea lui, incearca sa-i spui ca iti pare rau ca sufera etc. Bafta!

| ForteGames a răspuns:

Poate ca a fost vrajitlaughing Ok lasand gluma la oparte ar trebui sa ii spui direct ceea ce simti pentru el, si ca sentimentele tale de prietenie fata de el sau cam terminat si ca ai alte sentimente pentru el si ii spui care sunt acelea! Sunt unii baieti care sunt orbi nu vad cand o fata il place sau nu! Cine stie poate ca si el te iubeste dar nu vrea sa faca primul pas si te lasa pe tine! Si uite asa lasati unul de la altul si se raceste iubirea voastra! happyhee hee si pana una alta el da de alta poate tu de altul si uite asa a trecut iubirea voastra! Ma rog, cineva va face acel pas daca nu va fi facut de careva dintre voi va fi facut de altcineva in afara de voi!

| imiplacemov a răspuns:

Daca inca mai tine la prietena lui e greu. Ideea e ca trebuie sa fi alaturi de el. Sa ii oferi sprijinul tau neconditionat, sa ii spui ca se poate baza oricand pe tine. Orice relatie frumoasa incepe cu o prietenie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incepe prin a il saluta, cand il vezi sa ii zambesti, sa te porti frumos cu el, sa il ajuti cand iti cere ajutorul, tot felul de chestii de astea. dar cel mai important nu il barfi, baietii sunt mai rai decat fetele in materie de barfa si tot la fel de important este si umorul tau... fa-l sa rada, baietii din ziua de azi adora fetele glumete.

| Ađııa explică:

Mda...pai asta am tot incercat sa fac straight face, i'am si spus ce sentimente am fata de el tongue si ca s'au terminat de mult alea de prietenie thinking si vreau sa vb cu el p mess, sa fim ca la inceput straight face dar el e straight facenu stiu thinking prea suparat straight face vorbeste cu mine daca intru pe el, da' el intra mai rar sa vb cu mine straight face poate il stresez? nu prea il "bag in seama", mi'e teama sa nu fiu prea bagareata, enervanta straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Invital intr-o zi la tine si incearca sa te apropi de iel si sal pupi pe gura logic. Daca nu i-ti merge fai o farsa prietenei lui fara sa fie el de fata.Asta este to ce i-ti spun.Pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am 12 ani baiatul pe care il plac are 14 ani. mi-e rusine sa-l bag in seama. ma mai baga el ma intreaba cateceva dar ma rosesc si cand m-a bagat cu colegi lui in seama sa inrosit si se poarta frumos cand vorbeste e foarte dragut el ma abserva dar vreau sa incep o relatie cu el. SFATURI VA ROOOOOOG MOOOOLT. POOOPkiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca ca fi prietenoasa dar intr-un fel in care el sa nu creada ca esti cea mai buna prietena ci s-ai placa de tine.