Nu o sa iti spun si eu sa il ignori, ptc stiu cum e si nu ai cum sa lasi asa.Il poti face sa se simta la fel cum te`ai simtit tu prin vorbe, indiferenta si nepasare...nu pot sa iti zic exact ce cuvinte sa ii spui, dar iti vor venii pe moment...iti bati o data joc de el, dupa care il ignori complet si incerci sa nu mai intrii in dicutii cu el...
Cel mai bine e sa'l ignori...asta o sa'l doara cu siguranta.Nu trebuie sa-ti bati mintea cu el. Daca vede ca pur si simplu nu ai nicio reactie la vorbele lui atunci cu siguranta orgoliul lui masculin o sa fie ranit
Ignorandu-l!stiu ca e greu..dar crede-ma ca da rezultate.
Si eu trec prin ceva asemanator..si il ignor..ma suna in fiecare zi si nu ii rsp..imi da sms si nu ii rsp...imi zice pe Y.M. si nu ii rsp..sau daca tot ii rsp..ii zic asa ca unui necunoscut..foarte rece. Ca sa inteleaga ca " a pierdut un diamant,cautand pietricele!"
by daii
Unii baieti sunt niste animale, sa ma scuze restul baietilor... Exista baieti buni si exista unii ce nu pot fi clasificati drept persoane umane...Am patit si eu pe la 17 ani ceva de genul cu un baiat...Si i-as fi facut orice... Dar timpul a trecut si acum cand ma uit in trecut imi dau seama ca el a pierdut nu eu...Cand te va vedea fericita, zambind, cand nu te va vedea distrusa dupa ce ti-a facut, atunci crede-ma ca este cea mai mare razbunare! Te pup!
Pa, pa
Dar depinde daca ati fost impreuna sau doar amici...
in situatia in care ati fost impreuna...
nu ma prea pricep la lucruri din astea... dar as putea sa iti spun ce as face eu in situatia ta...
lasa'l in pace.nu-l baga in seama...fi nepasatoare...
gaseste'ti alt prieten si vorbeste mereu despre el...despre cat de bine va simtiti impreuna...despre cat de mult il iubesti...si isi va da seama ca nu e singurul baiat pe care il poti iubi...
altceva nu'mi mai trece momentan prin cap. dar daca imi mai vine vre'o idee revin
Nedadu-i atentie. Nu da apa la moara degeaba. IN felul acesta tot tie iti faci rau. Nu ai nevoie de cine stie ce sfaturi ca sa faci lucrurile sa fie ok. SUnt sigura ca poti singura iar in privinta baiatului aceluia stai linistita. Se comporta asa din lipsa de maturitate/educatie.
Nu-i arata ce vrei sa te razbuni acum, lasa timpul sa treaca si cand se va astepta mai putin hop si tu cu razbunarea. am facut si eu asa si a mers.succes.
Il ignori daca sstii sigur ca inca tine la tine. daca nu. faio in cel mai urat mod... daca il ignori si il doare in pix. no sa mearga. asa ca asigurate. fii fata desteapta succes