| spaikizz a întrebat:

Cum sa fac sa ii atrag atentia unui baiat? Eu sunt genul de fata cuminte, care invata, care stie sa se joace, distreze, dar nu umblu imbracata ca celelalte colege ale mele (care umbla mai mult dezbracate) care parca ii atrag mai mult atentia si asta ma doare cu toate ca stiu ca ii place doar sa se distreze cu ele, dar am doar 12 ani si el la fel, iar lucrurile se intampla ca la copii de 14 ani. Nu stiu ce sa fac. Sa raman cuminte sau sa incep si eu sa ma imbrac si port mai altfel ca sa il atrag? sad

3 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Nu incerca sa fii vulgara doar ca sa il atragi. Nu are sens. Vei regreta. Fii tu si incearca sa profiti de calitatile tale pe care altele nu le au. Fii sigura ca sunt baieti care prefera mai mult o fata care se face placut nu pentru lipsa hainelor.

| maria_7033 a răspuns:

Buna! :*

eu as zice sa ramai asa cum esti, pentru ca odata si odata o sa isi de`a seama ca` il placi si o sa fiti impreuna:*

ai putina rabdare:*

succes! happy

| Razvan a răspuns:

Ramai cuminte! Chiar insist sa ramai cumintehee hee
Fete ca colegele tale dezbracate, machiate etc sunt 90% dintre adolescenteoh go onSi pentru ce? De dragul de a atrage 2-3 priviri aruncate la decolteu sau la picioare si a unor fluieraturi imbecilelaughing
Nu te schimba doar pentru a fi la fel ca turmawinking