| Pikachoo->Ana a întrebat:

Cum sa fac sa imi invig teama de dentist? Urasc si mirosul ala de cabinet de dentist.Si cand ajung acolo imi tremura picioarele, incep sa transpir si imi vine sa vomit de la miros.Va imaginati cand ma asez pe scaunlaughing. As da orice sa dispar de acolo
SI acum am o problema cu o masea si sunt obligata sa merg cu mama.Si nu stiu cum sa scap de probleme astea. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Helvete a răspuns:

Nu te gandi ca e un loc groaznic, cu miros nasol(chiar e nasol mirosul, asta asa-i). Gandeste-te ca o sa scapi de problema pe care o ai si ca daca nu mergi, o sa se agraveze si o sa te doara ca naiba. Merita sa simti durere pentru cateva secunde/minute, decat sa se agraveze. Stiu ca e cam nasol, dar eu prefer sa merg acum, cand am probleme mai mici, ca sa nu se agraveze si sa doara mai tare. Succeswinking!

3 răspunsuri:
| Lora a răspuns:

Ohhhh e cat se poate de groaznic nimani nu iubeste vizita la dentist, dar gandeste-te ca daca vei amana vizita la nesfarsit o sa ajungi sa ti se strice si alti dinti din cauza unuia si cine va avea cel mai frumos zambet cand va scapa din mainile doctorului?

| Eeeeeeeeeeee a răspuns:

Eee, nu trebuie sa iti fie frica de dentist.
Nu e chiar atat de rau. Gandeste-te ca mergi acolo ca sa iti rezolve medicul o problema, sa-ti faca un bine, sa ai dinti frumosi si sanatosi. big grin.La problema ta cu maseaua probabil iti va face o anestezie si nici nu vei simti durere. oh go on
Si cu privire la miros, si chestiile asteathinking acolo nu e un miros special, e doar dezinfectant. Cand stai acolo pe scaun gandeste-te la niste momente frumoase din viata ta si timpul va trece imediat!

kissbaftahee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E foarte nasol cand ajungi sa fii obligata si te gandesti ca e numai vina ta ca ai amanat atat si nu te`ai dus inainte sa se agraveze.Si eu am avut problema asta, dar controlul dentar este chiar ceva necesar si nu incape discutie.Trebuie doar sa-ti iei inima in dinti, sa te gandesti cat de bine va fi dup`aia, cum toata lumea iti va face complimente si te va privi cu alti ochi, vei fi o invingatoare! Eventual, roaga`ti dentistul sa aeriseasca mai bine cabinetul inainte sa te primeasca...sau sa tina geamul deschis in timp ce te consulta etc.Doar ca mirosul din timpul `operatiunilor` nu poate fi atenuat cu nimic; trebuie sa te obisnuiesti si daca mergi regulat, cu timpul nu vei mai avea nici o problema.Succes!