Spala-te cu apa si sapun de 2 ori pe zi(dimineata si seara) sau foloseste un gel de curatire.
Fa-ti cel putin 1 masca exfolianta pe saptamana,nu mai utiliza fondul de ten pentru ca nici macar nu acopera perfect,plus ca iti incarca tenul degeaba si nu are rost.
Stoarce-ti cosurile cand sunt coapte,nu cand sunt numai niste punctulete enervante fiindca se fac si mai mari.
Strange-ti parul(daca ai breton neaparat prinde-l),nu-l lasa sa-ti cada pe fata, pe frunte, uneori chiar si de asta apar cosurile.
Evita sa stai cu mainile pe fata.
Eu uneori ma dau cu alcool iodat pe cosuri, ca sa le usuce, alteori cu crema de galbenele(daca mi-am facut rani storcandu-le).In prezent mi-am cumparat o crema pentru cosuri cu salvie si sulf si chiar da rezultate; adica n-am decat vreo 4-5 zile de cand ma dau cu ea si deja se vede diferenta.
Cheers!
Inpotriva cosurilor nu ne putem da noi cu parerea pe net cu cve sa dai sau nu. Fara frica si fara rusine du-te la un dermatolog. Daca ai un medic de familie spune-i sa-ti dea un bilet de trimitere catre Dermatologie, daca nu, o consultatie la un dermatolog costa cam 50 de Roni. Si de cate ori te cheama nu iti mai ia bani. De fapt asa ar trebui. In general nu estge doar o cauza externa, ci pentru cosuri se iau si vitamine, si antibiotice de multe ori pentru ca aceste cosuri sunt cauzate de un microb, un viermisor, chiar un bacil din cate stiu eu. Dar nu sunt medic.
Am un gel exfoliant de la AVON si e ft bun in 3 zile deja imi dispareau citeva cosuri si petele lasate de ele
anonim_4396 întreabă: