| CobraLeon a întrebat:

Cum sa fac sa ma ingras cat mai repede? laughing
Mananc foarte mult, insa nici un efect...

10 răspunsuri:
| Rayyy a răspuns:

Mananca foarte mult zahar, mancare de la McDonalds, ciocolata, bomboane. evita sportul si miscarea fizica.

Dar ai grija sa nu cazi in extreme!

| StefanStyle94 a răspuns:

In fiecare dimineata, inainte de masa, ia o lingura mare cu miere.In max 1 luna ai sa vezi rezultatele.Pe langa asta ia zilnic suplimente:Vitamax, 9vita, Cavit, eurovita sau complexe de proteine:HGH, GH Stack Regenesis Pro, Androstenediol(astea sunt scumpe), dar te sfatuiesc sa nu te ingrasi.Eu fac sport si am un corp supertongue.La 1, 78m 59 kg.

| DeeeaA a răspuns:

Buna!
daca te-ai uitat la intrebarile mele.am aceeasi problemacrying
nici eu nu stiu ce sa fac...
chiar si cei din jur ma jignesccrying
dar nu imi place nij mie cum aratsad

| Maiabsolutcavodka a răspuns:

Probabil asa e constructia ta.
Asa sunt si eu happy

| Andr3yCzz a răspuns:

Sincer ...nu stiu cum
am aceeasi problema ca a ta!
mananc ca un porc dar degeaba laughing
Noroc si tie si mie in continuare laughing!

| Eron a răspuns:

Nu e sanatos pentru organismul tau.Mai bine putin putin muschi.Nu asculta raspunsurile de ma jos pentru ca o sa faci deferite boli.Mai bine trage de fiare.

| Kat_6866 a răspuns:

Ia vitamine happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt irina si vreau sa-ti spun ca sa maninci mult nu ajuta de loc, astfel iti vei provoca indigestie dar mai bine maninca produse cu multe grasimi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic sa mananci normal ptc asta e conformatia ta te vei ingrasa cu timpul si sigur atunci cand te vei casatori.nu lua vitamine sau prostii de genul asta nu manca fast-food si grasimi cum ti sa zis adica nu exagera cu ele ptc iti spun din experienta vei trece in cealalta extrema si in plus vei avea si multe probleme c colesterolul si vei face si diabet de la dulciuri.succes

| mary_9033 a răspuns:

Mai nu te lua dupa chestii din acestea de ingrasare.eu aveam aceeasi problema dar am mai pus pe mine. e mai sanatos sa faci sport.mananca fructe banane mai ales... miere legume.prajituri.si mai rar cu fast-food nu e foarte sanatos.acum depinde si de metabolism...ca si mine te ingrasi mai greu. dar e ok pana la urma.bafta!

Întrebări similare