Mananca foarte mult zahar, mancare de la McDonalds, ciocolata, bomboane. evita sportul si miscarea fizica.
Dar ai grija sa nu cazi in extreme!
In fiecare dimineata, inainte de masa, ia o lingura mare cu miere.In max 1 luna ai sa vezi rezultatele.Pe langa asta ia zilnic suplimente:Vitamax, 9vita, Cavit, eurovita sau complexe de proteine:HGH, GH Stack Regenesis Pro, Androstenediol(astea sunt scumpe), dar te sfatuiesc sa nu te ingrasi.Eu fac sport si am un corp super.La 1, 78m 59 kg.
Buna!
daca te-ai uitat la intrebarile mele.am aceeasi problema
nici eu nu stiu ce sa fac...
chiar si cei din jur ma jignesc
dar nu imi place nij mie cum arat
Sincer ...nu stiu cum
am aceeasi problema ca a ta!
mananc ca un porc dar degeaba
Noroc si tie si mie in continuare !
Nu e sanatos pentru organismul tau.Mai bine putin putin muschi.Nu asculta raspunsurile de ma jos pentru ca o sa faci deferite boli.Mai bine trage de fiare.
Eu zic sa mananci normal ptc asta e conformatia ta te vei ingrasa cu timpul si sigur atunci cand te vei casatori.nu lua vitamine sau prostii de genul asta nu manca fast-food si grasimi cum ti sa zis adica nu exagera cu ele ptc iti spun din experienta vei trece in cealalta extrema si in plus vei avea si multe probleme c colesterolul si vei face si diabet de la dulciuri.succes
Mai nu te lua dupa chestii din acestea de ingrasare.eu aveam aceeasi problema dar am mai pus pe mine. e mai sanatos sa faci sport.mananca fructe banane mai ales... miere legume.prajituri.si mai rar cu fast-food nu e foarte sanatos.acum depinde si de metabolism...ca si mine te ingrasi mai greu. dar e ok pana la urma.bafta!
croissant întreabă: