Nu prea ai ce sa faci ca sa te ingrasi doar in anumite zone, cred ca ar trebui sa ai o alimentatie sanatoasa si sa fii fericita ca iti permiti sa porti orice haine si sa mananci ce vrei tu. Nu toate fetele sunt la fel de norocoase. Nu ai spus ce varsta ai, dar daca esti inca adolescenta nu te ingrijora, sigur te vei mai rotunji cu timpul.
Am 15 ani si de asta nu prea mi se pare normal sa n-am''forme''...
Mai ai timp, stai linistita Mananca proteine si cateva dulciuri, dar nu exagera pentru ca la pachet cu kilogramele in plus vin si alte probleme gen colesterol marit.
Depinde, daca kg in plus sunt de masa musculara, colesterolul ramane la fel sau chiar scade.
Ma refeream daca ar manca mai multe grasimi sau zaharuri.
"Mananca proteine", de fapt te refereai la proteine. Si grasimile nu ingrasa, daca nu le combini cu carbohidrati.
Cel mai bun mod de a te ingrasa intr-un timp asa de scurt este sa mananci mult si intre mese, multe proteine, pe care le obtii din carne precum pieptul de pui, carnea de peste, de vita si altele dar si dulciuri, pufuleti de exemplu. sper ca ti-am fost de ajutor.
Nu cred ca poti sa te ingrasi fortat atat mai ales intr-o luna, iar pe langa asta nici nu cred ca e sanatos.
Depinde mult si de cum iti e "samanta"... unii sunt mai slabuti altii mai grasuti.Depinde si de metabolism.
Eu iti recomand sa mananci cat mai sanatos si sa respecti cele 3 mese zilnice.