| PanteraRoz1997 a întrebat:

Cum sa fac sa ma inteleaga parinti? ei considera ca la varsta care sunt eu cred ca tot ce fac este bine dar nu este asa am incercat sa le explic asta de mai multe ori dar nu mau inteles si daca am un nr de baiat in telefon inseamna ca stau cu el. eu am incercat sa vorbesc cu ei si sa le explic ca nu este asa dar ei nu ma cred

Răspuns Câştigător
| DNSK a răspuns:

Mami si tati nu prea vad cum trece timpu si fata lor creste! trebuie sa dai dovada de responsabilitate, de echilibru, de maturitate! cazuri sunt cu sutele, trebuie sa fii atenta la ele! daca u ai 15 ani, nu stiu ce poti u face sa le arati asta! inca esti la scoala, la inceput, n-ai un gand, nu inteleg care-i stresu. trebuie sa-i inveti ca ai nevoie de mai multa libertate. de la 8 in casa sa se faca 10. si mai mult timp pe afara. nu zic 16 ore din 24, dar mai mult. si ii suficient! t rog nu cere de la varsta mai mult decat poate ea da! nu-ti pierde anii astia asa aiurea, k veci n-ai sa mai dai ochii cu ei, si la sfarsit tot u vei plange! profita cum trebuie de anii tai

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil ca ai facut tu ceva in trecut de si-au pierdut increderea in tine, or asa sunt ei, mai protectori.
Incearca sa le arati ca poti fi responsabila si cere-le sa stea de vorba cu tine si explica-le sincer tot ceea ce ei nu aproba.

| sssssymo a răspuns:

Tot ce trebuie sa faci e sa porti o discutie sincera cu ei si sa le explici adevarul.Sunt parinti si te vor intelege. Uneori nu ne putem intelege parintii si nici ei pe noi, dar vei vedea ca lucrurile vor decurge treptat de la sine.Mult succes