| yopz a întrebat:

Cum sa fac sa ma simt bine in pielea mea toata lumea imi zice ca am slabit foarte mult dupa vacanta fata de anul trecut dar eu ma simt tot ciudat si pentru faptul ca am sanii mari nu stiu mi se pare ca art ca o vaca... niciodata nu am avut incredere in mine si am aproape 17 ani si nu reusesc sa ma impac cu mine insumi crying

Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Învață să te accepți așa cum ești, nu cum te vrea lumea pentru că nu ești marioneta nimănui.
Încarcă-te cu optimism, poartă culori deschise, machiajuri subtile, o tunsoare lejeră, fă-ți puțini și buni prieteni/e, citește reviste de specialitate unde ai să găsești rubrici în care oamenii se destăinuie, etc., îți va prinde bine și fă-ți experiență din experiența altora.
Pa, pa.

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Sa stie ca e mai bine sa fii mai slaba, baietii apreciaza mai mult fetele slabe decat pe cele grase, si trebuie sa iti evidentiezi calitatile prin haine : de ex daca zici ca ai sanii mari, poti purta bluze / rochite tip "baby doll", poti purta haine mulate deorece esti slaba. Si nu uita sa fii fericita cu ce ai si daca te consideri frumoasa si ceilalti o vor face! Increderea si frumustea vin din interior nu din complimente sau dezaprecieri, jigniri. Bafta si sper ca ti-am fost un pic de folos. happy