| Sweetgirl69 a întrebat:

Cum să fac să nu afle ai mei că fumez?
Vreau răspunsuri seriose, nu din astea cu lasă-te și cine mai știe ce...happy

5 răspunsuri:
| LarissaMouse a răspuns:

Buna! Eu nu fumez si nici n-am de gand sa o fac, pentru ca tigarile sunt doar bani aruncati la gunoi. Dar stiu ce faceau colegii mei ca sa se ascunda:
De obicei fumau la scoala, in pauze, deci nu aveau cum sa ii vada cineva, sau mai fumau undeva departe de casa.Presupun ca si tu faci asta, ca doar nu te duci in fata parintilor si te ascunzi.n-ar avea logica laughing
Presupun ca esti fata, avand in vedere poza de profil si numele de utilizator.Asta inseamna o problema in plus, pentru ca ai parul lungi si mirosul de fum imediat se ataseaza de el.Atunci cand fumezi ori ai foarte mare grija, ori iti prinzi parul. Si ai grija si cu hainele, sufla fumul departe de tine.
Bineinteles ca iti va ramane si in gura mirosul de tigari.Mesteca o guma de mestecat, si, ca sa fii sigura, mai ia una dupa laughing
Si nu in ultimul rand, ai grija cu mainile. Trebuie sa te speli pe maini ca sa se duca mirosul.Iti recomand sa ai la tine un pachet de servetele umede sau gel de maini dezinfectant.
Cam asta ar fi tot ce ar trebui sa faci.Restul depinde de tine.As vrea sa iti spun totusi ca de la mine din clasa, cam toti parintii celor care fumeaza stiu despre asta, pentru ca au aflat ei cumva.Deci e suficient sa te prinda o vecina si gata.
Succes in a-ti distruge organismul laughing

| AdelinaC a răspuns:

Fumeaza undeva in aer liber ca sa nu iti intre prea usor mirosul in haine,nu fuma in camera ta,ascunde mereu pachetul de tigari si bricheta intr-un loc in care nu umbla ai tai(eu le-as pune intr-o punga de tampoane sau intr-un pachet de servetele). Dupa ce fumezi,inainte sa ajungi acasa mesteca guma cu arome, mananca ceva, bea cafea(are un miros puternic si il ascunde pe cel de tigara), parfumeaza-te regulat si nu sta foarte aproape de parinti pana nu trece putin mirosul din tine.
Daca se prind ca mirosi a tigari le poti spune ca a fumat cineva langa tine in statia de autobus, dar ai grija ca scuza asta nu merge de prea multe ori.

| Etelca a răspuns:

Dupa ce fumezi, mananca guma, spala-te pe dinti, schimba-te de haine, ascunde bine bricheta si pachetul de tigari...bafta!

| Fernando9Torres a răspuns:

Fumeaza cand esti undeva ascunsa, si sa te stergi la maini(dupa ce termini)cu frunza de nuc(freci bine degetele, si dispare mirosul)Eu in a 5-a fumam(m-am lasat) prin baruri, sub catedra(in pauza, nu glumesc) departe de casa sa nu ma vada nimeni cunoscut sau parinti! ia-ti un parfum cu tine cand fumezi, si o guma(pachet intreg)

| Arsius a răspuns:

Deci daca iti spun sa nu mai fumezi nu este un raspuns serios? laughing
Esti destepta tare