| Adriana_8922 a întrebat:

Cum sa fac sa nu imi mai pese atat de mult parerea altora despre mine? De ex daca cineva imi spune ca am nasu mare (chiar daca nu il am) eu stau toata ziua in oglinda si ma holbez la nasu meu

8 răspunsuri:
| Bibutzu a răspuns:

Da. sa stii ca multi 9din invidie) te jignesc de multe ori ca tu (mai sensibila0 sa te simti complecata! dar ia-o ca pe ceva bun! multe fete poate siar dorii sa fie ca tine! te-am pooopakit!

| A12NDRA a răspuns:

Pai la tine e o chestie psihologica, poti sa ii dai o replica, cum ar fi:
Tocmai ai incercat sa imi gasesti un defect pe care nu il am, felicitari!
Sau ceva de genu.Succes!

| A_7901 a răspuns:

Fi constienta de tine insati, cunoaste-te si trebuie sa stii de la ce fel de persoane vin acele vorbe, pentru ca pot veni din pura invidie. Chiar daca nu ai nasul mare, ti se zice ca il ai, dar saca ti s-ar intinde rujul sau ai avea o pata pe fata si te-ar face sa arati penibil, persoanele alea nu ti-ar spune. Ignoranta e cea mai dura pedeapsa. Or sa te lasa in pace cu timpul.

| Anonimusss a răspuns:

Trebuie sa ai o parere buna despre tine si sa fii sigura ca ceea ce spun ceilalti nu este adevarat... dar ai grija uneori ceea ce spun altii poate fi si adevarat, de aceea poti medita putin deoarece daca ceilalti au dreptate poti indrepta acel lucru si critica te poate ajuta sa devii cea mai buna

| FreeAndWild a răspuns:

Aceasi problema am si eu si am inceput chiar sa cred tot ce mi se spune despre mine de rau, dar ce se spune de bine nu cred. S-ar putea sa fim cam prea neicrezatoare in cuvantul nostru si-al oamenilor care ne iubesc, trebuie sa revenim la realitate:d... Funda plizz!

| PandaGirl a răspuns:

Uneori critica este buna si te poate ajuta sa te indrepti. Dar daca te simti bine in pielea ta nu conteaza ce zice unul si altul.Conteaza parerea ta despre tine.Iti trebuie mai multa incredere in tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Lasa un mess si iti zic eu daca il ai sau nu mare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acelasi lucru imi spun si mie colegii mei, dar fii atenta.
indiferenta raneste orgoliul multora, asa ca nu baga in seama
simte'te frumoasa asa cum esti; la urma, nu fizicul conteaza. ci sufletul :*