Si mie mi se intampla cateodata asta... nu stiu sigur din ce cauza dar ai putea sa nu mai asculti la toti comentarile si sa incerci sa stai mai calm/a.
Eu cand ma enervez imi spun in gand "calm calm" si pot sa spun ca merge
De cele mai multe ori, starea de nervozitate este o consecinta a carentei de magneziu din organism.Pe piata se gaseste MagneB6.Sau bea ceai de levantica sau hamei, tei!
Pai gandeste-te cat de bine este sa te relaxezi sa iei viata mai la ''misto'' daca intelegi tu.decat sa te enervezi mai bine gandeste-te ce bine este sa fii calm. fara stres.incearca sa preiei un control asupra ta te va ajuta
funda?
Pur si simplu sa-ti pastrezi calmul, sa-ti tii in frau furia.gandeste`te la ceva frumos daca simti nevoia sa imi iesi din fire.mult noroc
Buna! hai sa iti spun metoda mea pai ma gndesc ca degeaba ma enervez ca acea persoana nu se schimba si eu enervanduma nu am ce castiga eu am ajuns la concluzia ca lumea nu chiar cum as vrea eu sa fie si trebuie sa o accept asa cum e si cu bune si cu rele. in loc sa te enervezi mai bine ai ignora acele persoane care iti produc aceasta stare.
sper ca te-am ajutat
succes!
Pai majoritatea iti vor spune sa consulti un pshiolog dar mai degraba ar fi mai bine sa te controlezi din interior sau sa ai un obiect usor(o mingiuta, un ceas, o bratara)ceva cu ce sa te descarci de nervi si mie mi s-a intamplat si asta a fost singurul remediu
GandesteLogic2011 întreabă:
UchihaItachii întreabă: