| Anonima2023 a întrebat:

Cum sa fac sa nu ma mai îndrăgostesc de nimeni? Ca oricum nimeni nu ma place.Cum sa fac sa fiu o persoana rece, sa fiu indiferenta sa nu ma mai implic si sa ma închid în mine?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te înțeleg...

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Foarte greu. De ce te îndrăgostești de cineva? Care este procesul? Studiază procesul.

| CleanHeart a răspuns:

Dar de ce, e frumos sa simți emotii și e o calitate că ești așa iubăreață
Ca sa nu te mai îndrăgostești trebuie sa îți cauți activitati care îți plac și să îți versi toată atenția acolo

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu ma chinui de 23 de ani sa ma indragostesc si nu pot. Nu stiu cum o faci tu asa usor laughing Pur si simplu, impune ti sa primeze ratiunea si gata. Nu trebuie sa te inchzi in tine, asta inseamna sa pierzi in fata jegurilor de oameni care te resping, trebuie sa fii fericita, sa ti iei ce vrei de la oameni si in rest sa ii bagi de unde au iesit cand s au nascut. Eu nu dau 2 bani pe oameni, nimeni nu m-a iubit vreodata in afara familiei si nici nu am nevoie, am relatii intime cu diverse persoane, cateva cunostinte si pa.

| just4ubr2015 a răspuns:

Incearca sa fi mai sociabila si mai deschis si sigur vei gasi pe cineva care te place. izolarea duce la dementa si apoi la psihiatrie o sa ajungi ca eminescu si creanga la socola.

| FilipSorin a răspuns:

Sfatul meu este sa ai răbdare si sa nu te faci rece. Degeaba te faci rece, doar vrei sa distrugi durerea aceea din interior cred.
Ar trebuie sa aștepți si daca vrei sa te rogi la Dumnezeu zi de zi pentru baiatul perfect pentru tine care nu te va lasa iar El ti l va da la timpul si la vremea potrivita. Doar așteaptă pentru ca răbdarea construiește lucruri mari.

| DonEnnioSalieri a răspuns:

De unde stii ca nimeni nu te place? imi este greu sa cred ca ai cautat toat orasul sau satul tau pe cineva si te-au respins toti ))
ceea ce vrei tu sa faci reprezinta ceva ce vei regreta mai tarziu, grija cum alegi