Buna,in primul rand esti fata, mai inainte de orice, si ar trebui sa stii ca nu totul se rezolva cu bataia.Cel putin, nu din perspectiva unei fete.Fii sigura ca daca ii iei la bataie pe toti si arati cat poti fi de"periculoasa". niciun baiat nu se va mai apropia de tine.Asa cum ti s-a spus si in raspunsul anterior, nimeni nu este perfect si exista si un proverb pe tema asta care spune cam asa"Gura lumii decat pamantul o astupa". Ceea ce inseamna ca poti sa te pui in fund si in cap, fiindca daca persoanele rautacioase vor sa comenteze la adresa ta, o vor face indiferent ca pe tine te deranjeaza.Si eu eram tot la fel inainte, nu suportam sa zica nimeni de mine nimic si adevarul este ca, colegii mei sunt foarte rautaciosi.Ma suparam imediat,incepeam sa plang,cu unii ma luam la bataie cu toate ca nu aveam sanse sa ii bat, iar apoi, mai multe persoane mi-au explicat cum sta treaba, cu cat te vad mai afectata de ce iti spun, cu atat vor continua si vor comenta si mai rau.Nu conteaza ce spun ei despre tine, oricum, tu stii cum esti si trebuie sa te intereseze doar parerea ta, nu a altora.Persoanele care te cunosc nu vor crede ca tot ce zboara se mananca.Asa ca lasa bataia si cand ii auzi ca vorbesc despre tine, considera ca nu ii auzi de fapt.Lasa-i in pace si vei vedea ca dupa cateva saptamani, maxim o luna vor inceta cu aceste comentarii nesarate.Ti- o spun din proprie experienta.O zi buna!
Mersi pentru rasspuns:* IA Id meu emiliadelaploiesti daca vr sa vbm
Cum spunea cineva mai jos "gura lumii o astupa doar pamantul "
Adica daca barfesti, asteaptate sa fi barfit: ^^
Acum omeneste, cu ce mana dai cu aia primesti.
eu unul judec oameni dupa faptele lor, si astept sa fiu judecat pentru faptele mele.
Nu poti Nimeni nu e perfect si chiar daca ar fi, oamenii tot ar gasi ceva de comentat.Deci e imposibil...
Albinutzo? De ce vrei sa i bati pe cei care iti comenteaza cand poti vorbi? aaa, vrei sa fi modest.
Nu poti face pe nimeni sa nu mai comenteza... fi indiferenta cu toti. nu le da atentie asta ii doare cel mai mult si cu bataia nu rezolvi nimic.bft :*
anonim_4396 întreabă: