Si eu patesc ca si tine(i nu doar cand ascult muzica ci foarte des)si pur si simplu incep sa visez cu ochii deschisi si sa traiesc intr-o lume de vis si sa vorbesc baliverne si imi trece (iar am o stare melancolica)
Asta dovedeste ca esti foarte sensibila. La anumite melodii te intristezi, esti foarte emotionala. Asa se mai intampla uneori nu e absolut nicio problema
Asa sunt si eu
In general, ca sa imi revin din stare aia cam melancolica, fac ceva care are nevoie de un consum mai mare de energie, care ma pune in priza. Sau pur si simplu ceva care imi ia gandul de la tristete, de la ce ma gandeam inainte practic.
Uneori incerc sa vorbesc cu o persoana despre asta.
Cea mai buna metoda cred ca e sa citesti bancuri, chiar daca le stii. Sigur o sa razi si o sa iti revina cheful de viata .
[Esti cumva zodia Pesti? Te rog raspunde-mi daca poti Sunt curioasa ]
Atunci nu mai asculta melodii d genul asta. t demoralizeaza.asculta melodii ce te fac s te simti bine
Gandeste-te la lucruri frumoase. Daca esti trist si te mai gandesti si la lucruri triste ba chiar mai asculti si muzica slow si privesti pe geam cum ploua ai adunat toate elementele pentru un inceput de depresie.Asculta muzica vesela si socializeaza
Probabil esti in zodia Taur cu ascendent in Pesti.Eu sunt la fel ca tine ...eu trec printr'o perioada ft naspa cu persoana iubita...il iubesc enorm si sper sa fie bine Muzca in orice caz ma deprima si mai mult.