Tot ce poţi să faci, e doar să schimbi setările la "Notificări". Însă dacă vei avea un răspuns câştigător, vei primi mesaje sau cereri de prietenii, oricum vei fi anunţat/ă pe e-mail.
La ultimul mail primit care se refera la o intrebare pusa de un prieten ai optiune jos pentru a nu mai primi alt mesaj.
La sfarsitul fiecarei notificari scrie asa :sfarsitul * daca doresti sa nu mai primesti notificari atunci cand prietenii tai pun intrebari pe TPU.ro, click AICI. AICI Dai un click si ai rezolvat problema. rezolvat
funda?
In partea stanga la viz profil etc...
e penultima: Notificari si selectezi ca nu vrei sa primesti notificari:X
Mergi la Notificari si selectezi ¨Nu doresc sa primesc notificari de la prieteni atunci cand adauga o intrebare¨si nu vei mai primi mail-uri
HF
Pai cand pui o intrebare nu mai da la" Doresc sa fiu notificat pe email cand apar raspunsuri "eu asa cred. Sunt mai noua de aia te rog mult sa-mi dai o fundita si iti voi da si eu tie la toate intrebarile la care imi vei raspunde. apropo, nota 10 intrebarii
Acolo unde ai intr-o parte : vizualizare profil, editare date logare (...) logout, dai la notificari si modifici .
thelordoftime întreabă:
anonim_4396 întreabă: