| Atâtdedulce a întrebat:

Cum să fac să nu mai primesc mail de la TPU? Atunci când mi se dă fundiţă de exemplu, sau când se postează alte intrebări. Vă mulţumesc happy

7 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Tot ce poţi să faci, e doar să schimbi setările la "Notificări". Însă dacă vei avea un răspuns câştigător, vei primi mesaje sau cereri de prietenii, oricum vei fi anunţat/ă pe e-mail.

| odorash a răspuns:

La ultimul mail primit care se refera la o intrebare pusa de un prieten ai optiune jos pentru a nu mai primi alt mesaj.

La sfarsitul fiecarei notificari scrie asa :sfarsitul * daca doresti sa nu mai primesti notificari atunci cand prietenii tai pun intrebari pe TPU.ro, click AICI. AICI Dai un click si ai rezolvat problema. rezolvat
funda?

| wolder a răspuns:

In partea stanga la viz profil etc...
e penultima: Notificari si selectezi ca nu vrei sa primesti notificari:Xtongue

| perro12 a răspuns:

Mergi la Notificari si selectezi ¨Nu doresc sa primesc notificari de la prieteni atunci cand adauga o intrebare¨si nu vei mai primi mail-uri

HF

| Smiiilee a răspuns:

Dai la notificari si alegi tu de acolo funda?:X:X

| Analy a răspuns:

Pai cand pui o intrebare nu mai da la" Doresc sa fiu notificat pe email cand apar raspunsuri "eu asa cred. Sunt mai noua de aia te rog mult sa-mi dai o fundita si iti voi da si eu tie la toate intrebarile la care imi vei raspunde. apropo, nota 10 intrebarii

| Deliciouscupcake a răspuns:

Acolo unde ai intr-o parte : vizualizare profil, editare date logare (...) logout, dai la notificari si modifici big grin.