| Trandafiiiiiiiiiiiraș a întrebat:

Cum sa fac sa nu-mi mai pese de ce spun ceilalti din jur? Sa nu-mi mai pese daca rad de felul in care arat sau felul in care ma imbrac, sau de tenul meu sau orice altceva.Incerc sa ii ignor dar culmea e ca toata ziua aud rasetele, vorbele si vad privirile alea ironice.Parca uneori mi-e si rusine sa spun ceva in prezenta unor straini...

Răspuns Câştigător
| Buruiana666 a răspuns:

Ce-a mai buna cale este sa-i ignori,eu nu cred ca se rad de felul in care arati,sau de felul in care de imbraci...Ei sunt invidiosi pe tine, si le este ciuda, sfatu' meu este sa-i ignori cat poti de mult, si uneori raspunde cu aceiasi moneda, acesta este sfatul meu!

4 răspunsuri:
| deeaandreeea a răspuns:

Gandeste'te ca nimeni nu este perfect. Toti avem un defect fie mare fie mai mic. Trebui sa fi tare si sa nu iti pese de ce zic ceilalti. Ca nu toata lumea e draguță cu tine si iti vrea binele. Fi tare si nu ii baga in seama indiferenta doare cel mai tare! Ai grija de tine :*!

| UnCorpSanatos a răspuns:

Ignoranta doare cel mai tare daca nu o sa ii mai bagi in seama si nu o sa te mai superi de fata cu ei glumele lor pentru ei nu o sa mai aiba efect deci nici un farmec. Incearca sa nu ii asculti ce spun sa nu ii bagi in seama pe romaneste.

| Kotoko a răspuns:

Pai. iti recomand sa-ti cumperi casti de mp3 si sa asculti muzica iar la un moment dat a sa observe ca tu nu ii bagi in seama si a sa inceteze.

| onasis1961 a răspuns:

Greu de ignorat lumea care se holbează la tine sau zâmbeşte ironic.Tu trebuie să gândeşti pozitiv să ai în minte că pe lumea asta Nimeni, dar Nimeni nu este Perfect.Fiecare din noi are ceva aparte ca să ne distingem de ceilalţi, aşa am fi clone trase la indigou. Părerea mea e săi ignori sau dacă insistă să-i înfrunţi.Crăciun Fericit!