Buna! Sistemul Clearogen este foarte bun. Din pacate cam costa ceva, dar merita investitia. Si eu am probleme grave cu aceasta afectiune dermatologica, dar din pacate nu mi-l mai pot permite momentan. Documenteaza-te mai mult cu privire la acesta. Mult succes!
Produsele de la Avon sunt doar pentru curatarea fetei si prevenirea aparitiei cosurilor dar nu si pentru tratarea lor. Incearca cu Zynerit, il gasesti la farmacie, costa in jur de 10-15 Ron si te asigur ca este foarte eficient.
Buna Roxi! cel mai bine iti recomand sa mergi la un dermatolog pentru ca el stie foarte bine ceea ce ai si ce iti trebuie. si verisoara mea are probleme cu asa ceva si doar dermatologul poate sa te ajute. nu folosi orice produse pentru ca se pot inmulti.
Mult succes!
Andreea
Am uitat sa iti spun... avon este un nimic...nu este bun nimic de acolo. nu mai incerca si fa ce ti-am spus eu...este cel mai bine, crede-ma. Si eu am folosit si sa stii ca sunt foarte proaste pentru ca si mie mi-au aparut foarte multe dupa folosirea lor. Mie mi-a trecut cu sfaturile medicului si mastile mi le preparam acasa, dupa sfaturile dermatologului. el iti spune tot
Pai eu stiu unu dar sar putea sa iti para ciudat : curata un catel de usturioitaiel feliute sh punele pe cosuri. tine-le cam 15-30 d minute pana simti tu ca pielea ti se strange, apoi te speli. e bine sa invcerci asta.si eu am incercat si la mine a mers. sper sa iti fie de folos
Am si eu cosuri. cu siguranta am folosit mai multe creme ca si tine. am multe cosuri. si multe cremuir. am peste 50. dar nu ma pling. prietenii imi spun cind a sa ai o relatie sexuala va trece. dar nu-i drept. ok... daca chiar aveti ceva ce ajuta ajutati-ma. plizzzzz cu drag Cornel Skype josancorneliu
Sahara1900 întreabă:
iwannabeperfect întreabă: