| bodyboss73 a întrebat:

Cum sa fac sa scap de cosuri au inceput sa-mi apara si nu mai stiu ce sa fac lasat-o tot fell de creme ceva natural dau fundita mersi anticipat

4 răspunsuri:
| Maaaary a răspuns:

Reviken e o "crema" care o gasesti la farmacie de obicei

| LorryDulce a răspuns:

Sa sti ca nu te poti lua dupa tratamentul unuia sau altuia; fiecare cos are natura lui si difera de la om la om.Ce pot sa iti spun este ca te poti da cu toate cremele din lume si orice alte masti sau tratamente.Eu am avut probleme acum cativa ani,foarte mari si am folosit tot ce era posibil,pana cand am ajuns la un doctor dermatolog,m-a consultat dupa care am facut cateva sedinte de peeling chimic(dpinde de cate iti zice ca ai nevoie) Datorita acestora, o sa ii multumesc toata viata deoarece nu imi mai apar nici in ziua de azi, cu mici exceptii deoarece eu am tenul sensibil...In concluzie nu face tratamente dupa ureche, si du-te la un dermatolog bun. Pierzi timp si bani degeaba

Spala-te cu sapun pe maini, inainte de a atinge fata! Nu folosi sapun obisnuit, ci, crema de ras, sau sapun de ras(daca mai exista)! In fiecare seara, fa-ti gomaj cu tarate de grau(umezeste fata, aplica, cu mana, taratele pe fata si freaca, usor, timp de 3-4 minute), dupa care, te vei limpezi cu apa calduta! Dupa tamponarea fetei cu prosop curat(sau de unica folosinta), aplica pe ten, zeama de lamaie(atentie, ustura!)! Dimineata, poti clati fata, tot cu apa calduta. Nu stoarce cosurile!Evita alimentele excitante,bauturile carbogazoase si tutunul! Fiul meu, a scapat dupa trei saptamani, dar, a continuat cu tratamentul(1-2 ori pe saptamana)si igiena.Spargele mai intai , apoi date cu spirt si apoi date cu miere pe fata , o sa iti treca lasa mierea cam 10 minute Iti doresc succes!
Funda ?

| AndreeaX14 a răspuns:

Buna...eu am incercat niste retete naturale. dintr-o revista
de exemplu: o masca din drojdie, reteta e ceva de genu
amesteca a jumatate de pachet de drojdie cu 3 linguri de lapte si o liingura de zeama de lamaie.
Aplica pe fata si lasa sa actioneze 15 min si apoi indeparteaza cu apa calduta.
Poate o sa ti se pare ciudat la la mine a merslaughing)