| Maddiii a întrebat:

Cum sa fac sa scap de cosuri?!? De pastile, creme etc nu vrea sa aud ca am incercat toate...

Răspuns Câştigător

Spala-te cu sapun pe maini, inainte de a atinge fata! Nu folosi sapun obisnuit, ci, crema de ras, sau sapun de ras(daca mai exista)! In fiecare seara, fa-ti gomaj cu tarate de grau(umezeste fata, aplica, cu mana, taratele pe fata si freaca, usor, timp de 3-4 minute), dupa care, te vei limpezi cu apa calduta! Dupa tamponarea fetei cu prosop curat(sau de unica folosinta), aplica pe ten, zeama de lamaie(atentie, ustura!)! Dimineata, poti clati fata, tot cu apa calduta. Nu stoarce cosurile!Evita alimentele excitante,bauturile carbogazoase si tutunul! Fiul meu, a scapat dupa trei saptamani, dar, a continuat cu tratamentul(1-2 ori pe saptamana)si igiena. Iti doresc succes!
Funda ?

| Maddiii explică (pentru Avatar001):

Multumesc frumos... eu incerc sa urmez sfaturile care mi le-ati dat cu toti. Si funda o sa eu dau lui serj001 mi se pare mai complet, dar asta nu ar insemna ca sfaturile celorlalti nu-s ok! happy va pup pe toti si o zi buna :*

6 răspunsuri:
| simonica57 a răspuns:

Demachiazate pe fiecare seara si in 4-5 zile incep sa dispara

| Famelia11 a răspuns:

Apa si sapun.( asa zice mama mea) dar eu folosesc crema cu propolis si chiar merge. si stiu ca ai specificat fara creme si restul dar am tinut sa-ti spun asta. crema de propolis eu ma fac cu ea imi dispar cosurile.pa!

| warmheart10 a răspuns (pentru Famelia11):

Mama tot imi zicea apa cu sapun.Dar am hotarit sa caut mai multe informatii si deci nu e bine sa te speli cu sapun deoarece el usuca pielea si ea activeaza niste glande care elimina sebum si in acest sebum se dezvolta bacteriile care rovoaca cosuri.Incearca sa te speli cu ovaz, ajuta 100 %

| Famelia11 a răspuns (pentru warmheart10):

Mersi. nu am stiu :*`

| warmheart10 a răspuns (pentru Famelia11):

Pentru putin :*
P.S. Spirtul are acelasi efect