| ...nimeny... a întrebat:

Cum sa fac sa scap de iubitul meu (care si asa nu prea il bag in seama)?
M-am saturat de el...
Aseara mi-a spus ca s-a impacat cu cea mai mare dusmanca a mea si bla bla bla straight face
Acum il urasc angry
Cum sa scap de el?
Cred ca primul pas l-am facut
I-am zis ca vara asta pe primul` loc pun distractia si apoi dragostea big grin
Astept parerile voastre :*!

12 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Sp in fata.winkingOdata si odata va trebui sa ii sp.big grin Nu folosii cuvinte rautacioase. Pur si simplu sp ca relatia voastra s-a terminat si ca deacum inainte veti ramane doar prieteni.happyEl v-a trebui sa inteleaga.Nu merita sa stai cu cineva daca nu mai simti nimic pentru elhappy
Succes! kiss

daniela
| daniela a răspuns:

Pai spune-i pe slau ce gandesti si ce simti si apoi nu-i mai raspunde la telefon, la sms-uri etc si gata.

mira
| mira a răspuns:

Adreseaza-te direct. Mira

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Daca ai zis ca s-a impacat cu dusmanca ta inseamna ca s-a terminat relatia
spune-i in fata ca nu mai vrei sa fii cu el, ca vrei sa fii libera, si bineinteles daca nu intelege evita-l.

| dulshe a răspuns:

Pai ar trebui sa ii spui in fata. Ii spui ca il iubesti ca un amic sau ca un frate, si nimic mai mult. Mai bine esti sincera decat sa o ei pe ocolisuri. Iti spun din propia mea experienta, ca am patit-o si eu, nu am fost sincera cu el si acum nici macar nu mai suntem amici.

| Paula a răspuns:

Spune-i verde in fata! jur ca asa eram si eu ieri... nu stiam pana am facut marele pas. i-am zis : uite nu vreau sa ne certam sau ceva, dar pur si simplu nu mai tin la tine. daca vrei sa fim amici, bine daca nu, iar ii bine. cu tine sau fara tine, mi egal...

| Lorenyk a răspuns:

Da, daca s-a impacat cu dusmanca ta, relatia e ca si terminata. poti sa ii spui in fata ca e gata, si daca nu intelege, ignor total, nu-i mai raspunde la telefon, la mesaje, etc. mai pe scurt, sunt perfect de acord cu ce au spus cei care au comentat inaintea mea. Bafta!

| Moneyandfame a răspuns:

Dusmancele te invidiaza ca esti talentoasa.Este?

| mikiscence a răspuns:

Spune-i ca in special te gandesti la distractie vara asta si nicidecum la dragoste.laughingii spui frumos in fata ceea ce gandesti...si fa-ti toate planurile fara el.pleaca in vacanta. abandonandu-lhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zii PA

| iulya a răspuns:

Pai... din cate spui tu, daca s-a impacat cu dusmanca ta, inseamna k relatia voastra s-a terminat...asa ca poti spune ca ai scapat de el...acum tot ce trebuie sa faci e sa te distrezi...baftahappy

| LifEsHEeattx a răspuns:

Chiar tu esti? NU te mai recuonsc andreea stiu ca tu esti.Dece vrei sa scapi de mine?