| tzutzi a întrebat:

Cum sa fac sa se indragosteasca de mine un baiat? Sa-l privesc in ochi sau sa-l ignor? sa astept sa faca el primul pas sau sa-i spun eu ca imi place de el?

21 răspunsuri:
| powergirl a răspuns:

Sa varobesti cu el sa fii tu insuti cand vorbesti cu el atunci va vedea ce fata cool esti si se va indragosti de tine dar nu e asta batuta in cuie ca asa va fi. poti si sa il ignori ca il faciu sa umpble dupa tine e o metoda de acgatat. lor le place sa umple ei dupa fete nu ele dupa ei dar vezi sa nu iti bati joc de ele ca asta va vedea si se va retrage. bafta

| paul0013 a răspuns:

Eu zic ca s-o iei usor: la inceput vorbeste mai mult cu el devii un prieten bun cu el si in momentul potrivit privaste-l in ochi si saruta-l si dupa aia spune-i ce simtihappy bafta

| lola a răspuns:

Da-i de inteles si vezi cum reactioneaza. Daca ii surade ideea, lasa-te sedusa.Sa umble dupa tinebig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asteapta-l pe el sa faca primul pas si vezi ce spune :* mare grija nu ii arata di nprima ca esti indragostita de el pentru ca s-ar putea sa profiite pe tema asta... bafta ai grija :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nustiu eu cred ca si tu trebuie sa faci. ceva ...ca daca nu vei face el va crede ca ...nu il placi sau ceva de genul ista ...asa ca nu perde sansa fa ce iti zice inima... fa ce. spune .interiorul tau... dar nu cei sin jur. caci cum este o vb ...profita de sansa acum caci cine stie pe urma o vei mai avea sau nu ...asa ca vezi ...sa nu tio ea cineva pe dinaite ...Succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa astepti sa faca el primul pas

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu al impresionez, al lesi el sa faca primul pas

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasa-l sa faca el primul pas

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma numesc andreea lorena am 19 ani jumatate si mai am putrin si fac 20 de ani sa stii ca baietii profita de bunatatea ta

| larisa_7756 a răspuns:

Eu stiu titrebuie sa te uiti la el in ochi si apoi trebuie sa iti lingi lent buzele si sa spui ca il iubesti. Si apoi sa il impingi in pat si sa faci sex cu el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic, intr-un fel e bine sa faci ce ti spune inima, dar intr-un fel trebuie sa fi indiferenta.si daca baiatul este detreaba nu cred ca si permite sa profite

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Normal ar trebui sa il ignori dar in acelasi timp sa ii si arati ca iti place. Nu ii da mare atentie pentru ca atunci te va respinge. incearca sa afli ce ii place la o fata si compoartate ca atare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu eu m-am intragostit de un baiat si eu am 112 ani si are 17 ce sa fac?

| boooooring a răspuns:

Priveste-l in ochi. Asta e cea mai buna solutie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

iti zic doar ai grija

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai eu iubesc un baiat cu ochi caprui si cu par blond e din alta clasa si nu prea ma cunoaste dar el ilplac fff mult am facut religia cu el in clasa eu stiu unde sta cum il cheama el se uita la mine cand ies cum sa fac sa ma placa plz dati-mi un raspuns

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa spui ca il iubesti ori sa intri in discutie cuel de ceva

| TяαfιcAnTaDєIυβιЯë a răspuns:

Eu nu cred ca poti sa faci pe cineva sa se indragosteasca asa de cineva, eu cred ca daca ii fie sa apara ceva de la sine.Cred ca conteaza foarte mult sa fii tu insuti, nu sa incerci sa fii altcineva doar ca sa il faci pe plac.Eu zic sa te comporti normal asa cum te'ai comporta si cu altcineva, iar daca ii sa se indragosteasca se va intampla si fara sa faci pe dura sau sa devii cea mai buna prietena, pentru ca eu sincer nu cred ca au rezultat nici una din cele 2 metede...big grin
Mult succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

sa fii tu insuti sa fii cat mai naturala. incearca sa devii prietena lui de incredere iar apoi la un moment dat privestel in ochi si spune-i ceia ce simti pentru el

| smile8dream a răspuns:

Pai.parerea mea este ca tu ar trebui sa-ti faci un oracol, in care sa pui diverse intrebari(de exemplu:ce iti place la o fata?, sau cum ar trebui sa arate iubita ta? etc)si sa il dai si lui sa-l completeze. poate merge.SAU.daca se comporta cu tine si cu celelalte fete frumos si daca da semne ca ar simti ceva pentru tine, eu as incerca sa-l intreb daca chiar are sentimente fata de mine.cu putin noroc poate merge.bafta.:*