Sa varobesti cu el sa fii tu insuti cand vorbesti cu el atunci va vedea ce fata cool esti si se va indragosti de tine dar nu e asta batuta in cuie ca asa va fi. poti si sa il ignori ca il faciu sa umpble dupa tine e o metoda de acgatat. lor le place sa umple ei dupa fete nu ele dupa ei dar vezi sa nu iti bati joc de ele ca asta va vedea si se va retrage. bafta
Eu zic ca s-o iei usor: la inceput vorbeste mai mult cu el devii un prieten bun cu el si in momentul potrivit privaste-l in ochi si saruta-l si dupa aia spune-i ce simti bafta
Da-i de inteles si vezi cum reactioneaza. Daca ii surade ideea, lasa-te sedusa.Sa umble dupa tine
Nustiu eu cred ca si tu trebuie sa faci. ceva ...ca daca nu vei face el va crede ca ...nu il placi sau ceva de genul ista ...asa ca nu perde sansa fa ce iti zice inima... fa ce. spune .interiorul tau... dar nu cei sin jur. caci cum este o vb ...profita de sansa acum caci cine stie pe urma o vei mai avea sau nu ...asa ca vezi ...sa nu tio ea cineva pe dinaite ...Succes
Eu stiu titrebuie sa te uiti la el in ochi si apoi trebuie sa iti lingi lent buzele si sa spui ca il iubesti. Si apoi sa il impingi in pat si sa faci sex cu el.
Eu nu cred ca poti sa faci pe cineva sa se indragosteasca asa de cineva, eu cred ca daca ii fie sa apara ceva de la sine.Cred ca conteaza foarte mult sa fii tu insuti, nu sa incerci sa fii altcineva doar ca sa il faci pe plac.Eu zic sa te comporti normal asa cum te'ai comporta si cu altcineva, iar daca ii sa se indragosteasca se va intampla si fara sa faci pe dura sau sa devii cea mai buna prietena, pentru ca eu sincer nu cred ca au rezultat nici una din cele 2 metede...
Mult succes!
Pai.parerea mea este ca tu ar trebui sa-ti faci un oracol, in care sa pui diverse intrebari(de exemplu:ce iti place la o fata?, sau cum ar trebui sa arate iubita ta? etc)si sa il dai si lui sa-l completeze. poate merge.SAU.daca se comporta cu tine si cu celelalte fete frumos si daca da semne ca ar simti ceva pentru tine, eu as incerca sa-l intreb daca chiar are sentimente fata de mine.cu putin noroc poate merge.bafta.:*
Lilliac03 întreabă:
patrizia696 întreabă: