Pai incearca sa iti traiesti viata:iesi la cinema sa vezi un film, vorbeste cu prietenele, asculta muzica, citeste o carte buna (nu se dragoste!) sau eventual joaca dartz cu poza lui .
Sa mergi mai departe, viata merge inainte si nu poti sa traiesti tot in trecut deoarece cand te decizi in sfarsit ca trecutul nu-l poti retrai vei vedea ca a trecut deja din viata ta mult si nu mai poti recupera anii.
Eu una cand am astfel de probleme ma ajuta un plans sanatos, care se termina cand nu mai am lacrimi si apare un zambet pe fata ca tot ce a fost, a fost frumos cu toate ca acum sufar! Dupa plans, adaugam o doza de frumusete, ma machiez, ma imbrac in ce haine vreau si ies la plimbare, singura daca se poate.Si plimbarea te va ajuta sa-ti pui ordine in ganduri, gandeste'tye ca viata nu s-a terminat la el sau in trecut! Viata trebuie luata in frauri, tu sa o conduci, sa'i arati drumul care trebuie luat.
Cand viata iti intoarce spatele, mushc'o de cur
Bafta.
Traumele recutului raman undeva acolo...in adancul sufletului si iti spun asta din experienta; dar trebuie sa lasam totul in urma si sa privim cu mai multa incredere indiferent cat de greu ar fi; priveste cu optimism fiecare problema, fiecare om...si totul va fi bine. Exista o vorba"PROBLEMELE CARE NU TE DOBOARA, TE INTARESC"iar tot ce ne este dat, toate vin de la Dumnezeu.CURAJ! Si spune-ti mereu in gand ca totul va fi bine.Sarbatori frumoase si tie!
stii ceva si eu vreau sa uit de trecut. am facut o trupa cu doua fete. dar la petrecerea de sfarsit de an a fost voirba ca nu o sa prezenatam dansul pe care l-am facut pe melodia can t be tadem a lui miley cyrus. si au pus pe alta fata sa danseze in locul meu.pentru cqa noi voiam sa mai bagam cateva fete in trupa si fata aceia care a dansat in locul meu e fix fata care ii place de baiatul de care imi place mie si bineinteles acel baiat ma place me mine... si acum am iesit afara din trupa dar cel mai dureros a fost ca toate miscarile erau nale mele. si acum o sa il posteze pe youtube. si daca se cheama cumva ''rebelele staruri pop'' sau ''cameleonii'' sa stiti ca miscarile acelea sunt ale mele., dar ale celor din lateral nu sunt ale mele ci doar a celor din mijloc. adica a fetei pe care o urasc. deci sper sa ma credeti si daca gasiti ce v-am spus eu inseamna ca miscarile fetei din mijloc sunt ale mele., asa ca va rog sa dati commuri proastae adica sa spuneti:''cine a mai vazut un asemenea dans.'', cine credea ca puteti fi atat de tocilare.'', nici nu se putea daca nu ii furati miscarile paule.'' paula adica eu. si alte chestii.
Diorrus întreabă: