| Dana1999 a întrebat:

Cum sa fac un băiat sa se apropie de mine? Ca prieteni

Răspuns Câştigător
| ancaval a răspuns:

Atunci stai închisă în casă, să vezi ce "bine" ți-a prinde!

Înțeleg, și chiar apreciez, timiditatea, reținerea, înțeleg oamenii sensibili, dar dacă nu trec peste obstacolul ăsta, vor fi obligați de situațile la care îi supune destinul!
Trebuie să vorbești direct, s-ar putea să nu-ți iese din prima, dar trebuie să repeți până înveți. Reușita ține de repetiție și ambiție!

22 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

De ce doar ca prieteni?

| Dana1999 explică (pentru RAY):

Păi Ray asa pot sa l cunosc mai bine. Ca iubit bărbatul poartă o mască

| RAY a răspuns (pentru Dana1999):

Adica vrei sa te folosesti de el si sa nu oferi nimic in schimb

De ce ma folosesc de el?

Asa spuneți toate, te folosesti de timpul lui si poate si de alte favoruri iar tu nu oferi nimic, vrei prietena vezi de o fata simplu

Generalizezi si ma judeci aiurea.
De parca voi bărbații v ati născut sa fiti victimele femeilor. Asta se numeste misoginism.

Atunci inseamna ca sunt misogin

Tu ai zis o. Eu doar ti am spus ca manifesti ura fata de femei si asta este in tine, e problema ta. Oamenii simt ura si se feresc de asa ceva.

Recunosc asta, manifest o neîncredere în oameni, dar eu ma referam la altceva, de ce sa profiti de timpul lui daca nu vrei o relatie?

Nu profit. O face din placere. Nu te pune nimeni sa ai așteptari nerealiste. Nu e ca si cand încheiem un contract prin care doar eu am de castigat.

Dana nu e vorba de așteptari nerealiste e vorba ca noi nu cautam prietene si iubite, asa faci sa sufere baiatul, apoi te miri ca de ce suntem misogini

De ce sa sufere daca n are așteptari nerealiste? Dacă e rațional, nu sufera. Tu chiar ai ceva cu femeile, adevarul e ca te inteleg, dar tot de tine depinde sa ti controlezi emotiile, chiar dacă femeia cu care vorbesti e nebună. Asta e treaba ei.

Nu iti poti controla emotiile

Ba Da, cum sa nu poti?

Dana ce varsta ai?

| Andreeush a răspuns:

Încearcă să vorbești cu el.

| ancaval a răspuns:

Nu prea poți. La inima omului nu se intră cu forța!

Încearcă să-l saluți pe stradă, să-l întrebi ce face, cum e!

| Dana1999 explică (pentru ancaval):

Nu stiu oricum sa ma apropii de oameni

| ancaval a răspuns (pentru Dana1999):

Atunci stai închisă în casă, să vezi ce "bine" ți-a prinde!

Înțeleg, și chiar apreciez, timiditatea, reținerea, înțeleg oamenii sensibili, dar dacă nu trec peste obstacolul ăsta, vor fi obligați de situațile la care îi supune destinul!
Trebuie să vorbești direct, s-ar putea să nu-ți iese din prima, dar trebuie să repeți până înveți. Reușita ține de repetiție și ambiție!

| DoroteeaH a răspuns:

Să-i arăți parte a ta frumoasă.
De obicei, comportamentul drăguț de doamna/domnișoară îi face pe băieți sa simtă o conexiune de prietenie.
Plus că trebuie să te bazezi pe sinceritate reciprocă, fără asta nu poti avea vreun amic

| Anonim0310 a răspuns:

Ca baiat iti recomand ca e de ajuns doar sa te apropi de el, incerca sa deschizi o conversatie cu el, arata-i ca vrei compania lui dar in acelasi timp nu insista prea tare uni baieti ar putea profita de asta, mai apoi poti doar sa te plasezi in apropierea lui, sunt sanse foarte mari sa te abordeze el

| codrutzzzzz a răspuns:

Iti arati tzatzele