anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa fac un baiat sa se indragosteasca de mine,luind in consideratie ca ne vedem rar, vorbim rar si ca el nu ma place?
Cel mai bun raspuns FUNDA!

8 răspunsuri:
| Cosmotel a răspuns:

Vrajitoare, magie neagra..stiu si eu laughing
glm. daca nu vrea, nu mai incerca. cu cat esti mai insistenta cu atat va vrea mai putin sa fie cu tine.

| Nicole_8267 a răspuns (pentru Cosmotel):

Eu as vrea ca el cel putin sa ma observee! Noi am mai fost impreunaaaaa!

| Cosmotel a răspuns (pentru Nicole_8267):

Daca ati fost impreuna, cum sa nu te observe? se face ca ploua si nu te mai baga in seama?

Totul s-a intimplat asa, el mi-a scris ca vrea sa-mi spuie ceva, si trebuia sa ne intalnim vineri, el se ocupa cu lupte libere si trebuia sa mearga la competitii, si vorbind ne-am inteles sa ne intalnim a 2-a zi, a 2-a a avut de lucru (trebuie sa remarc ca eu un baiat care lucreaza mult, si nu a venit si nici nu a spus de cee. sad m-am simtit umilita, a venit a 2-a zi cu un prieten si a plecat repede,dupa ce m-am uitat la dinsu si am flirtat (eu ) un pic,apoi el a nimerit in spital,si eu l-am sunat,si l-am intrebat daca mai vrea sa-mi zica,si el mi-a raspuns "pe urma,sunt bolnav" iesind din spital nu a venit,de fapt dupa asta el a aflat ca eu vorbesc cu prietenul lui, deodata eu i-am sunat prietenului lui si el l-a intrebat daca totusi dunt eu, si prietenul lui i-a spus ca-i sunt o ruda, si uitindu-se la el in telefon si comparind numerele si-a dat seama ca sunt el, prietenul lui a vorbit cu el si l-a intrebat de ce nu iese cu mine si el i-a raspuns "iesi singur, ca ea mie nu-mi place" si pe urma a spus "in primul rind eu lucrez si in al 2-lea eu nu o plac". nici nu stiu ce sa cred

Nu am inteles mare chestie din cauza exprimarii laughing
cred ca si-a pierdut interesul cand a vazut ca vorbesti si cu prietenul lui. nu cred ca mai este cale de intoarcere din moment ce joci pe doua fronturi.
este evident, nu trebuie sa cauti intelesul vorbelor lui printre cuvinte. a spus ca nu-i mai place de tine. ce anume nu intelegi din asta? lasa-l si mergi mai departe pentru ca nu are rost.

Noi ne-am intors inapoi si nu oadata, fie, eu tot asa am zis dar nu stiu ce s-ai raspund daca ar trebui sa intoarcem timpul inapoi... si el nu e genul de persoana care sa se supere daca eu duc o discutie cu vreun prieten!

Asta s-o crezi tu..toti se supara, chiar daca nu o arata. cel mai bine il intrebi tu daca-i adevarat cand a spus ca nu-i place de tine. nu te mai lua dupa altii. poate persoanele alea au anumite interese si mai bine aflii de la "sursa".

Pai,sa spun cinstit tot timpul am fost prea mindra si ma cred prea mindra sa fac asta, si daca o sa spun ca nu, stiu ca o sa-mi fie greu...