| andreiutza a întrebat:

Cum sa fac un baiat sa se reindragosteasca de mine?

Răspuns Câştigător
| diiiiiana4cka a răspuns:

Trebuie sa fii cit mai simpla, cit mai sincera, asa cum esti tu permanent.Sa nu te stradui tare sa faci impresie pentru ca cind depui prea efort, totul se primeste invers! LAsa sa mearga totul de la sine! Daca va avea de iubit te va iubi asa cum esti, nu trebuie sa faci ceva anume! Succese!

7 răspunsuri:
| victorandrei a răspuns:

Reindragosteala nu prea merge. Schimbi baiatulhee hee

Răspuns utilizator avertizat
| FuckSchool a răspuns:

Apoi crede-ma daca el nu te mai place sau nu mai are nici un sentiment fata de tine nu prea ai cum. Si eu am aceeasi problema happy.

| Karmina5 a răspuns:

Daca crezi ca ii mai place de tine putin. ignora-l si vei vedea ca il doare si se indragosteste iar, daca nu ii mai place de tine deloc, nu stiu, incearca sa faci ce faceai cand era indragostit sa ii vorbesti frumos sau eu stiu... ce faceai si atunci. parerea mea big grin

| andreiutza explică (pentru Karmina5):

Stiu ca mai are ceva sentimente si am incercat sa al ignor am facut-o dar el a fost suparat si de atunci nu a mai vorbit cu mine.

| Karmina5 a răspuns (pentru andreiutza):

Nu am mai vorbit pentru. ca l-a durut. ingnora-l mai mult si sa vezii ca ii pasa si se intoarce la tine. ai increderecel mai tare doara cand ignori pe cineva. Am patit asa de 2 ori cu fostii mei prieteni. Unul avea sentimente pentru mine dar ma ignora, am inceput si eu sa il ignor la fel si ce crezii? El ma baga in seama si eu continuam sa nu il bag in seama. acum eu il ignor si ii place de mine mai mult ca inainte, iar celalalt nu avea sentimente fata de mine si ma ignora complet pana cand m-am suparat si nu l-am mai bagat in seama. si acum ma cauta si ori de cate ori ne intalnim vrea sa vorbeasca cu mine. :d. sper sa iti fiu de ajutor. O zi faina sa ai!

| madalinaf a răspuns:

Te intalnesti cu altulhappy