Sa fi puternica si sa faci in asa fel ca despartirea sa fie usoara.
*-*
Usor de zis, greu de facut "sa treci peste"
Depinde de durata relatiei si de sentimentele pe care le-au pus partenerii.
Oricum ti-as sugera sa eviti orice iti aminteste de el si momentele RELE petrecute impreuna.Nu uita totusi amintirile frumoase pe care, cred, ca le ai cu el...Acelea sunt chiar valoroase!
Trbuie sa fi puternica, sa treci peste tot cu cea mai buna prietena a ta, daca ai o prietena adevarata ea iti va fi mereu alaturi la bine si la greu si o sa te ajute sa treci peste tot si toate. Sper ca te-am ajutat
Iti musti buzele, eventual te ascunzi si plangi, apoi te speli cu apa rece si mergi mai departe.
Asculta muzica : ea te ajuta sa treci peste toate problemele:note mici, necazuri, certuri...
Nu stiu daca funtioneaza la toti, dar eu cand sunt trista mananc dulciuri (mai ales inghetata) si ma uit la un film de actiune (fara dargoste)...
Poti sa asculti muzica, mai ritmata, sa joci niste jocuri, sa citesti. orice sa nu te gandesti la pers de care te-ai despartit daca nu iti face placere.
Trebuie sa mananci inghetata si sa treci peste, gandeste-te ca e cineva mai bun care te merita cu adevarat.
Niciodata o despartire nu o sa fie usoara, niciodata.
Incearca sa uiti, gandeste-te ca ai ramas cu o amintire sau mai multe frumoase cu experiente de neuitat si apropo, mai sunt baieti in lume, nu-i nici primul' nici ultimu'.
Asculta muzica, optimismul ajuta si mananca ciocolata cand esti suparata te ajuta. Iesi afara cu prietenii si participa la activitati care-ti plac.
aannaa99 întreabă:
liliana77any întreabă: