anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa faci sa cuceresti un anume baiat?

13 răspunsuri:
mlm
| mlm a răspuns:

Fii cit mai naturala posibil, nu incerca sa te schimbi, baietilor le place sa fii asa cum esti in realitate.

| DenissaDeea a răspuns:

Sa stii ce vrei de la viata! Atitudinea, Naturaletea, Optimismul.Sa stii sa te pui in valoare, Sa impui respect si sa primesti respect...

| Paula a răspuns:

Sarm...

| KeepCalm a răspuns:

ATITUDINEA este totul.winking..askulta-mi sfatul poarta o tinuta care sa t avantajeze si s te skoata in evidenta.:*:*

| ramy_5584 a răspuns:

Fii naturala... fara figuri...fite...sa ai o atitudine pozitiva sa fii vesela "zambeste mereu...cineva sigur se va indragosti de zambetul tau".sa ai o tinuta destul de decenta dar care sa te avantajeze.nu cu fusta de palma si cu maieu cu decolteu mare si buricu gol.atunci esti mai mult dezbracata decat imbracata si s-ar putea sa te ia drept o "zdreanta"(scuze expresia) poti sa fii sexi si imbracata nu numa dezbracata...

fii naturala...si totul o sa fie cum vrei u! SUCCES!

| Elena0210 a răspuns:

Fii cat mai naturala! Bafta!

| loredanarotariu a răspuns:

Inainte sa te apuci sa il cuceresti trebuie sa il faci sa te placa - aceasta fiind parte cu adevarat greu.
Daca tii neaparat sa il si cuceresti... atunci esti pe cont propriu altfel nu iti reuseste treaba - metodele nu sunt general valabile.

Grow up winning him over!

| eumi a răspuns:

Fa-l sa te vada numai pe tine.ai cel mai mare atu: esti fata.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fii tu! poarta-te normal iar daca cineva stie ca il placi si nu vrei sa afle de la acel cineva prefa-te ca si cum nu ti-ar pasa de cel care il placi, pentru ca la un moment-dat va afla, si cel mai bine ar fi d la tine...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Umorul conteaza cel mai mult...recunosc si eu incerc sa cuceresc un baiat darr...sunt prea timidalaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ma bucur ca pot sa apelez!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa te dai pe langa ei

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu plac un baiat putin mai mare ca si mine...si am observat ca nu il poti atrage cu fite happywavej
deci.fii cat mai naturala :X

Întrebări similare