"Cum sa fi populara in scoala? ce iti trebuie? cum trbsa te imbraci? etc
ce balsam de rufe miroase cel mai frumos si e puternic mirosu?"
tu cauti asa ceva pe net? doamne esti complet pe dinafara dar sa iti raspund totusi la intrebare...
trebuie sa ai STIL si nu uita totul tine de CLASA pentru dumnezeu nu mergi undeva nemachiata, fara sa ai manichiura facut tinuta schimbata sau fara sa fii coafata altfel in fiecare zii o si haine de firma nu sh apoi trebuie sa lucrezi la ETICHETA adica un mers deosebit si o aruncare usoara a parului in sus cand saluti pe cineva nu uita de bijuterii sunt foarte importante si nu in ultimul timp nu vorbesti cu oricine si vara OBLIGATORIU ochelari de soare traznet parfumul depinde de ce ti se potriveste o si cateva glume bune prin clasa sa iti zic ceve profa de geografie spune aici sunt muntii carpati iar tu spui sa mori tu te poti alege cu un 4 sau un 3 dar stii cum se spune riscul meseriei
Pai, mai scriu un raspuns pe langa sutele pe care le ai deja, si aici o sa zic ceva ce nu a zis nimeni pana acum si sper sa te ajute (nu trebuie sa imi dai "funda", sunt aici doar sa ajut).
Sunt multe sfaturi bune aici, si amuzante, si degeaba, si false si de toate.
Inainte sa iti dau sfatul meu iti spun un lucru: Nu toti sunt facuti pentru popularitate. Acum fiecare a raspuns dupa ce crede si cam cum se ajunge la "popularitate" in scoala lui. Acum depinde de scoala in care vrei sa fii populara. Eu stiu ca nu e la fel peste tot pentru ca m-am mutat intre 2 scoli de multe ori, si stiu cum e.
Am fost intr-o scoala in care ca sa ajungi popular iti trebuiau cam urmatoarele chestii :
-toale de firma
-bani(adica sa ai posibilitati financiare destul de mari)
-sa ai muuuuuult tupeu ca sa te pui in gura cu toti aia naspa
-sa fii "de gasca" (adica sa nu lasi alte persoane sa profite de tine si sa iesi in oras si sa stai pana la 11-12 pe afara chiar daca esti doar in a VI-a, in a VIII-a se ajunge la 2 noaptea). etc.
Cam asta era la scoala aia. Asta se numeste o scoala cu fite. Majoritateta fetelor machiate, unii se drogau, majoritatea fuma, si toti "popularii" aveau toale de milioane care niciodata nu-si merita banii.
Acum sunt la alta scoala. Aici e mai fain. Toti sunt uniti si ajungi popular mai usor dar nu atat de usor. Aici trebuie sa (si cam asa e normal - cam prin asta trebuie` sa ajungi popular de fapt):
- iti descoperi un talent si sa il arati tuturor avand grija totusi sa nu fii egoista si sa nu ajungi sa te dai mare [de exemplu pe mine ma cunoaste toata scoala pentru ca sunt "origami queen", am o expozitie de vreo 24 de lucrari de hartie 3D din piese in scoala (aici ti-am aratat cum sa nu fii - adica egoista)]. Prin chestia cu talentul poti iesi in evidenta si in grup, adica gasesti un grup care iti seamana si care e cat de cat popular, si te alaturi lor, adaptandu-te situatiei. Eu am facut asta intrand in echipa de dans a clasei mele (inainte fiind 4 fete si 2 baieti, acum 5 fete si 2 baieti). Am putut sa fac asta cu ajutorul unui talent descoperit recent si anume dansul modern. Si prin "adaptare la grup" ma refer si la faptul ca trebuie sa fii prietena cu cei din grup, sa vorbiti pe mess, sa va dati comentarii pe facebook, sa aveti numerele de telefon si sa sunati mai des, si cel mai important sa iesiti in grup si sa va distrati pe cinste, ca sa vada grupul ce "de gasca" esti tu
- trebuie sa nu fii egoista, increzuta, prea fitoasa, sa nu vrei sa fii sefa mereu, sa te porti misto cu ceilalti, adica sa nu tipi la ei, sa nu te certi cu ei etc.
- trebuie sa ai grija de tine si de aspectul tau fizic, nu sa mananci dulciuri cu caruta ca sa te faci cat tocul usii si ca sa ai niste dinti de carbune, sa nu mirosi a transpiratie sau sa nu ai grija de tine(parul, tenul etc) in orice alt fel.
Sper sa te ajute ce ti-am spus si sa devii cum vrei sa fii. Dar iti reamintesc: Popularitatea nu este pentru toata lumea. Gandeste-te mai intai daca iti doresti asta.
Sper ca te-a ajutat romanul meu. Ceea ce am scris stiu ca e mai usor de zis decat de facut, dar nu stiu ce altceva sa iti mai zic.
In legatura cu balsamul (daca e pentru "popularitate" atunci ai remarcat liniuta cu "ai grija de aspectul tau fizic" ) nu ma pricep dar poate te ajuta ceilalti.
Pai,, depinde in ce sens vrei uh sa fii populara. daca vrei sa fii populara intr-un mod bun.incerk sa imresionezi profesorii invatand mereu participa la concursuri iesi mereu la tabla,,
iar daca
vrei sa fii populara in celalat mod...cucereste toti baietii fi sexy senzuala,, iesi mereu pe coridoru` scolii si fa panarama.mamaa ce populara o sa fii atunci...si.
ink un sfat
daca vrei sa fii populara nu ii imita pe cei pe care uh iii consideri populari.fi originala uh insati...succes te pup:X:X:X:
Asculta`ma si asa sg o sa devii populara cum am fost si eu la scl. deci trebuie sa fii cu unu pe care sa-l cunoaska toata scoala sh o sa vezi ca vestea o sa se raspanadeaska imediat si in cateva zile o sa vezi ca o sa vina o groaza de fete sh baieti la tine sh o sa te intrebe daca esti cu ala...Iti garantez 100% ca merge!
Raspunsurile de maijos nu au sens mai ales ce4l cu bataie heiii tu incerci sa devi populara nu c****... pentru a fi populara trebuie sa arati bine, sa fi politicoasa si generoasa, sa nu te lasi mai prejos decat ceilalti, sa inveti bine dar ASTA NU e neaparat pentru A FI POPULARA, sa ai intotdeauna idei pentru a te distra, sa nu fgi suparacioasa, si sa stii sa te comporti ca o diva adica( sa nu ragai, sa nu manaci urat etc)
Chiar daca este bine sa fii tu insati eu am devenit populara asa:m-am imbracat in tenisi blugi si asa mai departe ma refer la haine sport si nu ma lasam invinsa de ceilalti daca cineva mna jignea ii intorceam vorb a si-l inchideam am intrecut-o pe cea mai inteligenta fata din clasa si asa mai departe
Heey all... A fi populara nu inseamna numai in sensul rau! Poti fi populara la carte, la concursuri, etc.Si frumoasa si desteapta . Si nu va mai ganditi la chestii de genu' "a, ca sa fiu popular, trebuie sa arunc cu... mancare sau creta in profesori, sa ma bat cu altii, sa sparg geamuri, etc ". Nu e adevarat! Asta inseamna sa fii popular la prostii si la proști, si este un exemplu negativ. Lumea nu trebuie sa te arate cu degetu', ci sa va laude pentru ca ati participat la concursuri, si ati luat punctaj mare. Ascultati-ma pe mine, stiu ce spun. Exemplu, am in clasa 4 colegi care au participat la niste concursuri, si au luat punctajul 95, sau 96 ( nu prea mai tin minte ). Lumea ii vorbeste de bine, ceilalti destepti se imprietenesc cu ei, ii baga in seama, ii vorbesc de bine. Vedeti? Asta este sensul bun de a fi popular.
Nu trebuie sa fi un exemplu rau ca sa fi popular... ci un exemplu bun pentru toti!
Sper ca ati inteles ceva din tot ce am zis eu!
Pa-pa!
la fel ca el(primul)"Cum sa fi populara in scoala? ce iti trebuie? cum trbsa te imbraci? etc
ce balsam de rufe miroase cel mai frumos si e puternic mirosu?"
tu cauti asa ceva pe net? doamne esti complet pe dinafara dar sa iti raspund totusi la intrebare...
Pai, in primul rad si eu vreau sa fiu populara in clasa a 6-a. trebuie sa te imbraci foarte bine, din mall, si foarte la moda, ca sa crape fetele rele de ciuda. nu fii rea cu tocilari, ca Dumnezeu te vede, ci doar cu cele care se iau de tine, si doar atunci cand se iau de tine. sunt fete care sunt impertinente cu profii, am una in clasa, dar sunt si soiuri de fete populare care sunt mai bune cu profesorii, mai ascultatoare, si asa o sa fii cunoscuta si de profi, dar de bine.
iti urez mult succes! te pup si la revedere!
A fi popular nu e intotdeauna o chestie ''tare''. Da, pentru o scurta perioada o sa ti se para super tare ca toata lumea te saluta, primesti multe like-uri pe facebook, etc. Da la ce iti folosesc? Mai ales ca o sa ai multi haters si barfele despre tine si... multe alte chestii urate. Sa nu mai zic ca o sa ai multi prieteni falsi care vor sa stea in jurul tau numai pentru popularitate mai mare. Iti spun din proprie experienta, nu incerca. Doar fii tu insati.
Ok in primul rand trebuie sa arati mereu fresh si sa iti ingrijesti corpul fata si parul eu as sugera pentru fata o masca de ou
https://www.youtube.com/watch?v=Rk4xdYt3ick
in al doilea rand trebuie ai note foarte bune sa nu aibă ce sa spuna de note profesorii
in al treilea rand trebuie sa fi la moda stilata dar sa ai si stilul tau
in al patrulea rand trebuie sa ai dusmaniputin si sa ii faci invidiosi si foarte foarte multi prieteni
si sa ai dinti curati atat daca mai vrei detalii raspunde la raspuns