sa fi superficial/a sa ii tratezi pe toti casi cum ar fi inferiori tie(chiar daca nu e asa ) si conteaza si limbajul: sa folosesti multe cuvinte in engleza, sa ii folosesti pe toti cei din jurul tau, sa pari ff ocupata ca si cum multa lume are nevoie de tine, sa faci pe desteapta sa te imbraci intr-un fel anume... chestii din astea
Nu prea iti doresc sa ai fite ca dupa o sa zica prietenii ca te-ai schimbat si etc. Ma rog te ajut Deci in primul rand trebuie sa ai o privire asa mai indiferenta, dupa, pare ciudat dar asta e schimba-ti mersul adica ceva in genu ala ca esti superioara fata de altele. Ca atitudine ..pai. cand vorbesti cu cineva vorbeste de parca nu ar putea sa ajunga la "rangul " tau. Fa ceva care nu faci in fiecare zi, ceva mai diferit, adica sa dau un exemplu macheaza-te altfel saau schimba-ti stilul de par (azi il prinzi, maine il lasi liber, peste doua zile iti faci bucle, etc ai inteles la ce ma refer). Si foloseste si tu replici din alea gen "mmmmda " sau " aha ". Ca sa te faci remarcata schimba-ti comportamentul intr-un mod neobisnuit, dar nu neobisnuit in sensul de a fii mai nebuna in ce faci. Alt ceva nu stiu ce sa iti mai zic.
daca vreisa fii fitoasa, uite cateva sfaturi:
1. Trebuie sa te imbraci mai… stii tu... nu ca pitzipoancele, dar mai… intelegi tu...
2. Ia-ti o tona de dezinfectante si multe servete umede. Foloseste-le mereu.
3.Prefa-te ca te crezi cea mai buna dintre toti si razi de toate chestiile gresite pe care le fac ceilalti.
4. Da-ti parul pe spate mereu in semn de lauda ca esti mai frumoasa, mai interesanta si mai buna ca toti
5. Nu fii modesta! Ci din potriva, lauda-te. De exemplu:
*Am un superr telefon
*Am super haine
*Super IPod
*Stiu sa cant la chitara
*Am cel mai dulce catelus si…
6.Mai sunt multe dar cred ca ti-ai dat seama…
Sper ca te-am ajutat!
In primul rand fiţele sunt de 2 lei si din cate stiu ca sa fii fitos trebuie sa ai si cu ce
Eu as spune sa nu fi fitoasa.Eu am o fata in scoala cu care faceam ora de sport si din cauza fitoseniei ei am avut o problema dar nu s-a intamplat nimic.Totusi uite ce trebuie sa faci:Umbla fitos.(tantos)Lauda-te incontinuu. Loveste-ti parul de fiecare data cand termini o convorbire cu cineva.Comenteaza tot timpul.Supara pe toti si da oamenilor replica. Spune tuturor ce sa faca. Sper ca te-am ajutat.Eu spun sa fi tu insati. Funda? Te rog!
AlexutzaAlexandra19 întreabă: