| SebyVarga1234 a întrebat:

Cum sa fiu mai cool? Sunt foarte timid si foarte retras.

5 răspunsuri:
| RoryM a răspuns:

Buna.
Nu exista ceva in care sa te faca mai cool.
Incearca incet, incet sa iti faci prieteni sa iesi la suc cu ei.Incearca sa te imprietenesti.
Totul va fi bine.
Cat timp esti pregatit pentru asta.Dar sa nu ai prea mare incredere pentru ca la un moment dat te vor dezamagi si ei.
Succes!

| yosara a răspuns:

Urmareste toate chestiile funny de pe internet, gen stand up comedy, dezvolta-ti umorul si la un moment dat vei face ceva amuzant, asa captezi putina atentie si te imprietenesti cu unul, dupa o sa vina si restul. Nu uita de autoironie. fa glume despre tine mai intai, dupa despre altii sau chestii generale.
Sa devii cool nu stiu cat de "Cool" e...important e sa fii funny, sa treci peste etapa asta de introvertit care s-a saturat sa stea in spatele grupului.

Fa ceva...pur si simplu asta o sa te ajute. Si daca faci o gafa te va ajuta sa iesi in evidenta. Doar sa nu plangi sau sa fugi. Razi, fii optimist, fii cult si sincer.

| Dominika98 a răspuns:

Pai,incearca sa fi extrovertit, sa socializezi cu persoanele din jur si sa fi tu insuti... good luck!happy

| Rektsona a răspuns:

Fii tu insuti, de ce ai vrea sa fii ca altii, tie rusine de tine? acum gresesti; cred ca iti doresti companie din partea feminina si sunt multi care vin cu aceasta scuza. A fii tu insuti e mai mult decat sa fii cool /

| DryIce a răspuns:

Dupa nume si intrebare imi dau seama ca ai in jur de 14 ani happy am dreptate? si esti gamer introvertit tongue te intreb, de ce ai vrea sa fi cool? crezi ca daca esti cool vei agata fete mai usor? macar zi si tu ce urmaresti din asta. Eu nu ma consider cool si am tot ce vreau si sunt introvertit cred. Fa-ti si tu un hobby si rabdare sa mai cresti, e ciudata lumea asta nu ai vazut nimic inca.