| Elena_9796 a întrebat:

Cum sa fiu mai de gashca?happy
mi-e greu sa ma integrez pentru ca mi-e frica ca ceilalti vor rade de mine daca fac o gluma si nu-mi iese bine. un sfat?

Răspuns Câştigător
| Bianca206 a răspuns:

Uita de timiditate, petrece`ti cat mai mult timp cu prietenii tai! daca faci o gluma, cum ai spus mai sus, nu-ti face probleme daca vor rade. e putin rusinos, dar o sa fie totul bine. daca stai cu teama ca nu iti va iesi nimic bine, nu vei reusi niciodata sa te integrezi. baftahappy!

10 răspunsuri:
| georgiana a răspuns:

Asta ai sa reusesti cu timpul, omul nu se schimba peste noapte.

| Yarinn a răspuns:

Esti timida, dar nu inseamna ca nu poti fi "de gasca". Depinde de tine, daca iti place sa fii intr-un grup mare, prietena cu "persoane populare", ar fi bine sa incepi prin a te imprieteni cu o persoana din acel grup, si, incetul cu incetul, daca esti naturala, te vei integra; dar nu-ti propun astfel de "prieteni" daca esti sensibila pentru ca deseori in aceste grupuri se barfeste si nu prea gasesti prieteni adevarati.In schimb, daca vrei sa ai doar cativa prieteni "de suflet" va trebui sa-i cauti pentru ca acestia sunt foarte rari. Daca nu esti o persoana glumeata si spontana nu incerca sa pari asa doar pentru ca e "cool", la urma urmei daca toti am fi asa, ar trebui sa vorbim toti in acelasi timp...deci e bine si daca esti "melancolicul" grupului.

| myrazvy a răspuns:

Nu lasa teama sa te invinga, incearca, nimeni nu poate fi perfect. daca tie iti place cum esti e foarte bine, dar nu fi de gasca pentru alti ci pentru tine

| mary9524 a răspuns:

Incearca sa fii tu insuti si increde-te in tine.de unde stii poate te vor aprecia asa cum esti si vor aprecia si glumele tale. stai cu oameni care le plac lucrurile care iti palc si tie ( mergi cu o prietena la patinoar etc ) si comunicand o sa prinzi mai mult curaj.bafta in continuare:*

| beny a răspuns:

Uite cum sta treaba fi tu! numai tu te poti schimba daca vrei nu poti sa fi de gasca daca vrei tu te cunosti mai bine decat te cunsoc eu adica deloc eu iti spun fi tu ditrazate glumeste fi sociabila si deschisa la vorbire orice subiect nu iti fie teama ca aceasta trece succes big grin

| mandy3 a răspuns:

Gasesteti un amic/a care seamana la comportament cu tine, vezi ca aceea persoana sa vb si cu ceilalti, te va prezenta celorlalti.

| ╰•●๋° rღxx°●๋•╮ a răspuns:

Fii tu insuti! cand te gandesti prea mult ca aia trebuie sa fac, aia nu trebuie sa fac, nu rezolvi prea multe. prietenii te accepta de obicei asa cum esti. doar ca e vorba de increderea in sine! ai incredere in tine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

ce intrebare induiosatoare si nostima!
pai mai de gashca vei fi daca exersezi "a face parte din gashca" stand cu gashca...alta solutie nici nu exista.si daca esti o fire empatica, daca incerci sa ai afinitati comune si daca ai lipici, bun-simt, un strop de umor poti deveni lider in gashca, zau!
nici nu-i mare filozofie, suna mai pretentios dar de fapt tot ce conteaza este sa stai relaxata si sa-ti placa in gashca, atata tot.
dar nu-ti pune-n cui personalitatea, nu-ti inhiba punctul de vedere, fii echilibrata si nu te lasa manipulata de gashca ta, ai grija cum te ghidezi.
Iti dau mai jos o intrebare pusa de cineva de pe TPU, care si-a pierdut capul stand cu gashca celor din clasa ei, si ia uite unde a ajuns. Ce zici? ce zici de gashca asta?! ar fi din categoria ASA NU!
citeste ce-a spus:
"Buna! Am o mare problema. De ci cum sa incep? Am avut o prietena in care am avut o mare incerede si i am zis absolut toate secretele mele si care acum nu mai sunt prietena cu ea acum Am o foarte mare frica sa zica ce va. De ja ca a zis o groaza de secrete la alti in care eu ii zisesem ca ori ce s-ar intampla sa ramana "DOAR" intre noi. Dar cum am zis a spus foarte multe secrete care eu ii zisesem sa nu spuna. Si azi toti baieti si cateva fete din clasa mea mi au spus sa o bat dupa scoala Eu una nu stiu de cum am acceptat si cu asta dupa scoala mi era o mare mila sa o bat asa ca am tras de timp si sa o las sa plece un pic si apoi ca-ti va din prieteni mei mai exact "vreo 9-11 colegi" am inceput sa fugim dupa ea dar ea isi luase 3 prietene prietene in "" ca sa o protegeze si una ca o mare "nebuna" a luat depe jos o bata mai exact un ceomag (asa cred ca se scrie ) dar ma rog nimeni nu s-a speriat mai exact " show off " dar ma rog daca era ce va erau baieti cu noi infinee

Voi ce credeti sa fac cu aceasta situatie?"

| Alexaaa. a răspuns:

Trebuie sa ai incredere in tine:*!
Sa nu iti fie frica...
Sa te gandesti ca prietenii adevarati vor fi lsngs tine mereu:*!
Succes!