anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa fiu mai glumet? Cand ies cu prietenii in oras mereu rad la glumele lor, dar eu nu sunt in stare sa fac o gluma! Ce sa fac sa fiu si eu mai glumet si sa nu mai stau asa "tolomac"?

Răspuns Câştigător
| PeAfara a răspuns:

Simte-te in largul tau. Nu te gandi la asta. Fii tu insuti si restul vine de la sinewinking
Succes! : )

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Nu prea ai cumbig grin, unele persoane se nasc avand simtul umorului in sange iar altele nu. Daca nu vei fi tu insuti si te vei panica mereu "vai ce ma fac ce gluma sa le zic sa ii amuz" iti va face doar rau. Trebuie sa te relaxezi, si sa lasi gluma sa vina de la sine. De obicei e bine sa faci o poanta dupa ce restul camarazilor au ras cu pofta de un anume subiect, caci atunci orice lucru indiferent daca e amuzant sau nu, ii va face sa rada. Deci succes si fi tu insuti, este cel mai binehappy. O zi execelenta iti doresc!happy ^.^ ^-^

| Junior93 a răspuns:

Asa mi-au zis mai multi! Dar am eu ceva pe suflet cand vad ca incet, incet sunt exterorizat! Oricum va multumesc pentru raspunsuri happyhappy

| Junior93 a răspuns:

Exteriorizat(scuze pentru greseala de mai sus)

| Junior93 a răspuns:

Exteriorizat

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fii tu insuti si vei vedea ca mai incolo tu vei fi in centrul atentiei nu prietenii tai

| Liviu a răspuns:

Problema asta o aveam eu pe la 14 ani.
Cat imi doream sa fiu ca tata. ca bunicul.
Ei sunt de caterinca'
Eu imi doream sa fiu ca ei
Pot spune lejer ca sunt de caterincalaughing
Uni se pricep alti nuhappy
E bine ca ai prieteni de caterinca multumeste-te cu ei
Gandeste-te ce faceai daca nu aveau nici ei simtul umorului?
Aaaa stiu ce ziceai
O luai pe urma aluia
' Nu stiu din astea' nu?
Fii multumit omule ^^