Te uiti la ea, daca si ea se uita la tine ii zambesti si nu iti retragi privirea cateva secunde, te mai duci langa ea o mai iei in brate in gluma serios...
Zambeste-i si spune ceva glume bune ca sa mai destinzi atmosfera.
Priveste-o in ochi dar nu te holba (mai ales in decolteu) ca o sa creada ca vrei altceva.Nu te da mare cu realizarile sau cu achizitiile tale ci incearca sa o impresionezi cu sarmul si caracterul tau.Pt. o fata e foarte important ca baiatul sa fie respectuos, iar daca vrei sa mai iesiti nu uita sa ii ceri nr de tel.(ex:"Ti-ar placea sa mai iesim si altadata? Ai vrea sa imi dai nr tau?)
Si un lucru foarte important:la sfarsitul intalnirii spune-i ce bine te-ai simtit cu ea si ca de abia astepti sa va mai intalniti.
Pai asta depinde de eaa . In primul rand nu ii da de inteles ca flirtezi cu ea. pentru ca te ia mama dracu ). In al doilea rand... daca este o fata mai linistita. atunci fa.i complimentee... si ofera.i ajutoru' tau. Daca e una care injura si chestii de genu atunci fa in asa fel in cat sa o enervezi si sa vina sa te bataa dar de asemenea, fa.i complimentee . Si in al treilea rand sa nu o enervezi prea taree pentru ca nu o sa iti fie prea binee . Spun asta pentru ca sunt fataa . Siiii inca cevaa spune.mi cum ti.a mers .
Salut!
Intamplator am dat peste postul tau
Sa incepem cu inceputul:
"In primul rand trebuie sa stii cateva lucruri elementare despre fete.
Senzualitatea si sarm-ul, au un rol important in arta flirtului.
Arta flirt-ului consta in jocul de cuvinte, gesturi si sarm-ul persoanei care va flirta.
O privire subtila si cateva cuvinte spuse la momentul potrivit, va deschide "jocul".
Incearca sa afli anumite lucruri despre persoana respectiva, pune-i intrebari iar daca observi o ezitare ofera-te sa o ajuti sa treaca peste ea.In felul acesta ea va observa ca ii acorzi atentie si ca doresti sa impartasesti cu ea, ceea ce simte.
Fi cat mai relaxat, incearca sa ai stapanire de sine si nu incerca sa bravezi...sa impresionezi prin ceea ce ai sau prin realizarile tale.
Las-o sa te descopere pas cu pas.
O alta piesa importanta din acest "joc" este misterul.
Incearca sa fi putin misterios, dar ai grija sa nu exagerezi, daca nu esti atent s-ar putea sa ii lasi o impresie gresita.
Daca obeservi ca aveti lucruri in comun, nu ezita sa dezvolti tema acestor discutii, astfel vei avea subiect de comunicare.
Nu uita insa unul dintr-e lucrurile de baza, SIGURANTA!
Fetele cauta siguranta si protectie in partenerul lor, deci asigurate ca ii dai posibilitatea sa se simta in siguranta langa tine "
Mult succes!
Fratele meu hai sa iti dau un raspuns mai bun decat toate(sunt MEN)
1. Unu la mana daca vrei sa obtii o relatiie sa flirtezi cu o fata trebuie sa te dai mare(asa e) adica daca esti putin mai mare sa nu cumva sa te enerveze cineva in fata fetei.
2. Doi la mana, sa fim seriosi cui nu-i placa o fata buna si cinstita (mie da) fi indrasnet cu ea sa ii placa compania ta, dai raportul mereu unde esti si ce faci in fiecare zi! (daca nu larevedere) FIE VORBA INTRE NOI IMI DAI SI MIE UNA
SALL FRATE!