| Andreyutza_1186 a întrebat:

Cum sa gasesc prieteni adevarati? Este foarte greu avand in vedere ca majoritatea oamenilor sunt ipoctiri si neloiali.Ms!

11 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Cel mai bine e sa te confensezi unui strain.Nu te cunoaste, nu iti poate face rau.Sau cel mai indicat:fii tu insuti cel mai bun prietenhappy

| Bacemi a răspuns:

Se gasesc destul de greu dar pentru asta trebuie sa iesi in lume, sa fii sociabila. Trebuie sa profiti de orice ocazie si sa cauti in fiecare prietenia adevarata. Pe drum vei intalni multi oameni care nu merita, dar si cand gasesti un prieten e o satisfactie unica.

| alonet a răspuns:

Pai fa-te tu pentru alti o prietena adevarata, si anume cauta tu sa daruiesti ceea ce ai vrea sa primesti ne conditionat si nu uita caci cu cat e mai mare amagirea cu atata e mai mare dezamagirea, am prieteni cu care pot numara pe degete de cate ori ne-am intalnit dar din cauza la cele mentionate mai sus mi-au spus " te iubesc in Domnu fratele meu" happy e minunat sa ai prieteni adevarati, ca idee sa incerci sa nu ii confunzi cu prieteni zilnici, care azi ii ai si mane nu happy scrie-mi pe privat din ce localitate esti si de azi te fac prietena mea adevarata happy si am sa incerc sa iti demonstrez acest aspect!happy

| Casiana a răspuns:

Dar tu esti sigura ca poti fi o prietena adevarata? Gandeste'te mai intai bine la tine si dupa judeca'i pe altii!

Eu am puterea sa recunosc ca nu sunt nici pe departe o prietena adevarata, si ca egoismul ma indeparteaza de altruism...De fapt cine mai are puterea in ziua de azi sa fie sincer si altruist?

Răspuns utilizator avertizat
| mileycyrus_9223 a răspuns:

Pai e simplu, trebuie sa te comporti frumos si sa nu vorbesti urat cu ei atunci toata lumea va vrea sa fie prietenii cu tinewinking

| AnAiLuI a răspuns:

Prieteni adevarati ...hmm...thinking
ei se gasesc prin incredere respect loialitate si alte chestiiwinking
prieteni adevarati la nevoie se cunostewinking
sa stii si tu tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aiciai dreptate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai degraba tu esti un ipocrit si neloial de aceia nu-ti poti gasi prieteni

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dati-mi isimie un raspuns cun iau cracku de unde il iau la godfather

| tani99 a răspuns:

Prieteni zici hmmmmmmm pai ei se gasesc pri iubirea si respectul pe care le oferi deci asteapta si vei avea si prieteni foarte buni dar si un iubit daca ii oferi iubire

Întrebări similare