anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa-i arat fostului meu prieten ca inca mai am sentimente pentru el? eu sunt cea care a vrut sa ne despartim si ma cam uraste.Ce trebuie sa fac?

Răspuns Câştigător
| Alle15 a răspuns:

Pai poti la inceput sa.i faci gesturi,cu ochiu,chestii,atingeri,apara.l intr-un fel,fa orice sa observe "protectia" ta! Intr-un fel ai gresit si tu cand te-ai despatit,nu trebuia daca-l iubesti! Daca reactioneaza si el la impulsurile tale,poti incepe cu alinuturi,machiaza.te,fa-te frumoasa mai mereu,si aproprie-te de altii cand este el prin preajma,daca incepe cu chestii de furie si isi intoarce privirea in alta parte,arata daca este gelos sau nu! Daca este,si da reactii poti incepe sa il bagi mai mult in seama, sa vorbiti prin mesaje, si sa spui faze ca iubesti pe cineva si nu sti cum sa-i spui, si el o sa te intrebe "de cine?" si o sa'i spui, si dupa poti sa'i spui ca te.au revenit sentimentele.Intr-o vara intreaga am facut asta si am reusit sa fiu cu fostul prieten care acum numai este in viata mea! Bafta, sa reusesti :*

3 răspunsuri:
| FemeiaPisică a răspuns:

Comunica cu el! Spune-i ca ai facut o greseala si ca iti pare rau. Daca este indiferent, lasa-l un timp sa se gandeasca. Invita-l in oras si petreceti timpul impreuna. Niciodata sa nu il faci gelos, deoarece nu faci decat sa ii arati ca nu il placi si vrei sa iti bati joc de el.

| xCarolina a răspuns:

Depinde cum te-ai despartit de el. Daca mai ai numarul lui de telefon, ai putea sa il suni sau sa ii scrii un mesaj in care sa il rogi sa va intalniti si sa discutati.Risti totusi sa nu raspunda sau sa stearga mesajul, nu stiu cat de tare l-ai ranit.Incearca totusi sa nu ii incalci intimitatea, poate ar fi de folos sa rogi un amic comun sa vorbeasca cu el si sa afle cum e situatia, daca are pe altcineva, daca ar mai fi o sansa...

| motorsportskr a răspuns (pentru xCarolina):

L-am ranit destul de mult e adevarat si acum are pe altcineva dar il vreau inapoi mai vreau o sansa.