Asa am patit si eu! spune-i ca esti suparat pentru nota si ca nu vruiai sa afle ca stie ca poti mai mult si ca nu vruiai sa o dezamagesti! asa ceva i-am zis eu si a functionat!
Nu stiu spune-i ca te temeai de ea si ca nu vroiai sa ii mai spui si aceasta greseala. Si ca vrei sa iti indrepti aceasta greseala si ca nu se va mai intampla
Pai ai uitat sa ii zici si faci si tu niste ochi de aia de catelus dulce si niste lacrini in ochi sau apa chiar si o sa mearga dar nu uita sa bagi tot felul de scuze mi s-a intamplat am luat 8 in teza si nu mi-a facut nimic
Mare vrajeala, se ia de tine si gata ce iti face, doar nu te da afara din scoala, nu i raspunzi la intrebari si aia e
Sa inteleg ca iti este mai frica de diriginta decat de mama ta? si eu am luat saptamana asta 7 la istorie din cauza ca am dat test si nu am invatat,i-am spus mamei si bineinteles, i-am explicat si motivul pentru care am luat nota respectiva si nu mi-a facut nimic, dar cu toate astea m-am ofticat si nu m-am putut abtine sa nu plang.Eu zic sa ii vorbesti sincer dirigintei tale,sa ii spui ca ti-a fost teama de reactia mamei tale sau ca ai fost mult prea suparata si nu ai mai vrut sa vorbesti cu nimeni,acest lucru o va face pe diriginta ta sa creada ca iti pasa de scoala si de notele primite,eventual iti poti cere scuze ca doar nu este o crima dar cel mai bine e sa ii vorbesti sincer, sa nu o minti fiindca va fi mai rau si stii si tu, minciuna are picioare scurte Iti urez succes si bafta in continuare la scoala
Si eu am o problema de genul...dar la mine e vorba de faptul ca peste 2 zile am sedinta cu parintii si am 2 de 3 la mate si nu stiu cum sa ii zic mamei
Ii spui ca nu te-a intrebat si oricum nu ti s-a parut ceva vital si ca nu ai crezut ca era ceva de stiut.
Funny0Face întreabă: