Mai bine ii spui prima data ca iti place de el, vezi cum reactioneaza, daca e reciproc, tra lala si apoi daca ajungeti impreuna si totul e bine ii poti spune ca il iubesti. Asa daca ii spui din senin saracul nu o sa stie ce sa faca si cum sa reactioneze sa nu te supere sau sa te faca sa te simti prost.
Stii ce am observat din intrebarea ta? Tocmai ai zis ca e baiatul pe care il placi, dar vrei sa-i zici ca il iubesti. E o diferenta foarte mare. Daca ii spui direct ca il iubesti, ai sanse foarte mari sa il sperii. Gaseste un moment in care sunteti doar voi doi, spune-i ca tii la el mai mult decat la un prieten, ca il placi si ca ti-ar placea sa incercati sa aveti o relatie.
Pai... in primul rand tu nici nu ai inceput o relatie cu el si deja il iubesti? pffff si in al doilea rand ii spui daca vrea sa incepeti o relatie pentru ca tie iti place de el simplu
Simplu, daca tu crezi ca, chiar iti place de el ii spui, nu trebuie sa-ti fie rusine sau teama sau sa pui pe altcineva sa faca asta, iar dupa ce-i spui astepti raspunsul lui si iti dai seama ce trebuie sa faci:* Ai incredere in tine
Eu spun ca pentru inceput ii cam mult sa-i spui ca-l iubesti.La inceput puteti sa iesiti impreuna afara sa-l iei de mana, sa te uiti in ochii lui dupa care poti sa-l pupi,, din joaca'' pe obraz... Dupa un timp ( cateva zile NU ore) poti sa-l intrebi daca vrea sa fie cu tine daca spune da inseamna ca si el te place + ca atunci el isi da seama ca-l placi( eu zic ca ii cam mult spus iubesc mai ales ca sentimentu asta nu se dobandeste asa usor) daca spune nu macar stii ca ai incercat si nu i-ai spus ca-l iubesti ( si intr-un caz rau sa rada de tine cu prieteni lui) scuze pentru partea negativa dar eu sunt realista.
Sper ca te-am ajutat pup:*
annapwp întreabă:
CelCareRamaneInUrma întreabă:
Liviuanonim întreabă: