Pai uite cum am procedat eu cand i-am spus mamei mele ca vreau sa ma apuc de fumat:am asteptat un moment in care ea sa fie linistita,adica sa nu fie suparata,nervoasa s-au alte chestii de genul acesta si m-am dus la ea si i-am spus direct,nu am luat-o pe ocolite ceea ce vreau sa fac,i-am spus ca eu sunt constienta de ceea ce mi se poate intampla,ca eu imi voi strange bani sa imi iau,ca nu voi face abuz de ele,cateva zile a fost cam derutata iar pe urma mi-a spus ca este de acord
Poti sa ii spui si tu mamei tale ca nu vei face abuz de ele,ca si alti colegi,prieteni de ai tai fumeaza, ca ar trebui sa te inteleag si pe tine ca nu faci nimic rau in a fuma o tigare, nu este un lucru atat de grav.
Iti urez bafta
Spune-i sincer, şi chiar dacă se va supăra, va vedea totuşi, că asta a venit de la tine, şi îi va trece peste câteva zile(că dacă ar afla de la altcineva nu ar fi de bine). Dar ar trebui să te laşi totuşi de fumat. La profil scrie că eşti născută-n '96, adică ai 15 ani. nu? Eşti prea mică. De la 18 ani puteai să te apuci.
În fine, du-te la mama, ia-ţi aer în piept de să-ţi plesnească plămânii şi spune-i cu, curaj (că nu o să te omoare): mami, am fumat. Dar să-i spui într-un moment când e ea într-o bună dispoziţie.
Numai bine îţi doresc!
Succes!
Pai eu unu m-am ascuns o vreme si m-a prins atunci a inceptu sa imi zica ca nu e bine si nushc ce si chesti din astea si am continuat sa fumez pana la urma ii ceream tigari ei si chiar imi dadea sper sa iti fie de folos :*
Buna!
Pai incep sa ti spun ca nu gandesti bine la faza ca,,sa zica merci ca nu ma droghez,, adica tu crezi ca i ai face rau numai ei,tie insuti,nu?
Pana la urma ce face un copil il va afecta in mod direct mai devreme sau mai tarziu,numai ca intr adevar si parinti sufera mult.
Ai face foarte bine,daca i ai spune ca fumezi,cred ca va accepta intr un final,fiind constienta ca,decat sa fumezi prin scari de bloc,sa te vada si vecini,mai binem,fumezi in casa.
Pt ca tu oricum vei fuma si cred ca te va accepta.
Normal ca trebuie un pic de isterie,doar nu e ujn lucru cu care se mandreste,asa ca,accepti.
Si mama mea cand a aflat ca fumez,mi a facut un circ,dar asta e, avea dreptate si pana sa ma castoresc nu am fumat de fata cu ea, de rusine.
Nu am inteles faza cu drogatul.chiar o faci, din cand in cand?
Succes!
Din cand in cand e exagerat de putin, o fac in fiecare zi la scoala:-J nu ma astept sa ma crezi dar oricum nu cointeaza, faza e ca ea stie ca AM FUMAT.Pentru ca i-am zis ca nu o mai fac pentru ca nu a acceptat.Si in ultimul timp am vorbit despre copii care fumeaza si am spus ca nu-i inteleg, si cand fumeaza ma prefac ca nu-mi place mirosul (-|anumit ca sa nu ma dau de gol...ea chiar ma crede.Acum nu pot veni cu prostia:mami, am fumatCa stie si ca am luat pastile stie toate prostiile care le-am facut nu e una din momentele alea cand zici:mami, am fumat si eu :O3