Nu prea inteleg de ce iti este frica. Daca tu consideri ca ai nevoie si vrei sa porti, explica-i si ei acest lucru(ai crescut si odata cu asta, se schimba mai multe lucruri). Sinceritatea este cea mai importanta! Bafta!
WTF?! e.e du-te la magazin si ia-ti singura una, nu costa mai mult de 20lei. Si ce o sa-ti faca daca porti, o sa ti-o ia s-o arda? E treaba ta daca arati sau nu ca o scandura cu sutien.
Paiiii, depinde cati ani ai. Si totusi, de ce sa nu te lase mama ta sa porti? Nu e mare chestie, ii spui simplu " Mama, vreau o bustiera! ". Cat de greu poate sa fiee Doar nu o sa te omoare pentru asa ceva si mai ales ca sunteti fete amandoua ^^.
Pai, depinde cati ani ai. Si totusi, de ce sa nu te lase mama ta sa porti? Nu e mare chestie, ii spui simplu " Mama, vreau o bustiera! ". Cat de greu poate sa fie Doar nu o sa te omoare pentru asa ceva si mai ales ca sunteti fete amandoua ^^.
E si greu tare spune.i mama nu crezi ca am nevoie de o bustiera uita-te la mine....toate fetele au...
Poti sa- i spui pur si simplu, aducand si argumentele care consideri tu ca ar face-o sa te lase sa porti o bustiera
Eu nu inteleg de ce mama ta nu te-ar lasa. Bustiera nu sustine sanii deloc, ei oricum stau frumos la varsta asa. Dar explica-i frumos ca nu e normal la varsta asta sa nu ai asa ceva. (parerea mea)
anonim_4396 întreabă: