Zii mamei tale să-ţi semneze carnetul când nu e taicătu acasă, sau doarme sau ceva, şi roag-o să nu îi zică de mediile mici. Spune-i că o să te revanşezi. O să înveţi mai mult şi o să-ţi ridici mediile, plus, o s-o ajuţi la curăţenie şi alte chestii care crezi că ar impresiona-o
Falsifica semnatura.Eu asa fac.Mereu din clasa a 5-a pana acum am falsificat semnatura mamei la note, la scutiri, la lucrari ce trebuia sa le semneze un parinte.Dar stie si nu o deranjeaza. Tata nici nu stie unde e clasa mea.Eu nici nu am carnetul stampilat.Nici numele nu il am pe el.
Oooooo da minte criminala! asta zic si eu oricum...
Minte criminala? Neah.Prefer sa mi se spuna ca am idei practice, inteligente, utile.Adevarul ajuta doar atunci cand nu stii ce minciuna sa spui(nu e cazul meu) sau cand esti descoperit.
Bine mai idei practice, inteligente, utile.
Ce te supi tu repede?
Eu nu ma supar repede.Doar glumeam "nitzelush".Eu nu inteleg partea cu semnatul carnetului.Cine te intreaba daca e semnat sau nu? Cine se uita?
Sunt baiat. Daca te descopera ce? II zici ca a uitat.De ce trebuie sa semnezi carnetul? Sau modifica mediile mici si fa-le mari.Cine se uita la carnetul tau? Carnetul e doar asa, sa vada parintii notele.
Mda... doar ca nu sunt genul care risca...
Pai ar trebui sa mergi la mama ta cu carnetul cand ea e prin bucatarie sau in orice alt loc unde nu se afla tatal tau si arati`l si roag`o sa ti`l semneze. Roago sa nu`i spuna tatalui tau pentru ca nu vrei ca el sa se supere pe tine si promite`i ca in semestrul care vine o sa ai note mult mai mari si ca te vei stradui sa inveti