In mod legal, nu ai voie in club. De altfel este si prea periculos pentru o fata de 15 ani sa mearga noaptea in cluburi. Mai asteapata pana la varsta legala (18 ani) ca nu se face gaura in cer.
Pai, daca prietena asta e de incredere, si parinti tai au incredere in ea, spune-le ca e ziua ei si ca va fi totul bine, mai ales ca mergeti mai multi, o gasca de prieteni, si nu au de ce sa se ingrijoreze. Cand negociezi cu parintii tai despre club poti sa o iei si pe prietena ta cu tine, sa mai aduca si ea argumente pro, cred ca va functiona, eu asa am facut si a dat rezultate
Succes si sa te distrezi
Daca parintii tai iti cunosc prietena...sg te lasa... daca nu. spune-le ca e f important sa fii alaturi de ea
Pai. daca de obicei nu te lasa le spui ca e ziua ei si ca si tu o vei chema la ziua ta, le spui ca e important pentru prietena ta ca tu sa fi acolo, negociati o ora la care sa revii acasa(aici sa lasi cat de cat dupa eidecat deloc e mai bine si pana pe la 12)si ii rogi frumos spunandu'le ca o sa te revansezi
Am uitat sa iti spune important sa vorbesti frumos cu eisi sa nu faci crize,, in cazul in care nu te lasa.Incerci azi, incerci maine si poate poate o sa reusesti
Ii zici la parinti ca prietena ta isi serbeaza ziua intr-un club si ca te-a invitat si pe tine..si ca ti-ar place foarte mult sa te duci!
Dar ideea este ca ziua ei va fi a2a zi dupa ce vreau sa merg in club..si vreau sa merg in ambele parti
AndreeaLT56 întreabă:
liana555bgd întreabă: