Lentilele de contact sunt indicate de majoritatea medicilor oftalmologi, draga Ami! Chiar ajuta la corectarea vederii sau daca nu macar la stoparea cresterii dioptriei. E adevarat ca necesita o igiena riguroasa atat cand le pui si cand ti le dai jos, insa nu e nimic iesit din comun.Fiica mea poarta lentile de cateva luni si e foarte incantata de ele.Parintii tai trebuie sa intelega ca ai crescut si ochelarii devin incomozi la aceasta varsta. Fetita mea se plangea de faptul ca o deranja rama chelarilor care ii lasa urme pe nas desi era de foarte buna calitate. Cat de buni ar fi ochelarii tot exista acea incomoditate. Lentilele de contact sunt mai ieftine decat ochelarii(costa 2 mil de lei vechi trei perechi de lentile pe care le poti purta timp de 6 luni) si iti sporesc increderea in tine. Discuta cu mama ta ca o sa te inteleaga.Dorintele copiilor nu trec pe langa urechile parintilor fara sa ajunga la inima noastra, doar ca trebuie insistat uneori mai mult. Te pup si multa bafta iti doresc in discutia cu mama.
Ii spui ca ai o varsta si nu o sa mai poti sa stai cu ochelari pana la 18 ani.ca se mai uita si baieti la tine, nu?
Zii mamei ca ochelarii mai repede se strica decit lentilele... e un avantaj destul de mare. dar daca serios inca e devreme sa porti lentile, mai ales daca vederea ta inca se poate de corectat.
Lentilele sunt mult mai scumpe decat ochelarii poate ca parinti tai nu au bani daca iti doresti cu adevarat strageti tu bani si cu bani pe care ti strangi tu mai pun si parinti tai pentru a cumpara lentilele mult dorite bafta sper sa-ti cumperi lentile dar incearca sa te pui si tu in situatia lor pup
Este fizic devreme pentru lentile de contact.
În primul rând, lentilele de contact necesită întreţinere suplimentară pe care tu nu ai timp, chef, răbdare şi cunoştinţe să o faci.
Mai mult decât atât, la 15 ani încă se mai pot corecta anumite aspecte ale vederii însă dacă tu treci la lentine de contact aplicate direct pe ochi, şansele de corectare devin mai mici.
Ţi-o spune un om aproape de 21 de ani care poartă ochelari din 1994.
Mult succes.
Dar poti sa cauti pe net niste modele de rame pentru ochelari dragute si simple. mie nu mi se pare ceva inestetic sa porti ochelari. http://forum.softpedia.com/uploads2/03/anunturi_thumb_9377.jpg