Atunci fa un video. Ia niste foi si scrie pe ele cate ceva pentru prietena ta :3 apoi filmeaza un video in care sa ii le arati si pe fundal pune o melodie care sa repreinta prietenia voastra
"Fata, auzi, eu te cunosc de atata vreme, fumam cate o tigara pe ora in fiecare zi, cum? Nu ai tu incredere in mine? ASA?
Nu e ceea ce voiam... eu nu fumez...
Surprinde-o cu ceva ce ii place Da o party numai pentru ea si petrece cat mai mult timp cu ea
E greu sa petrec mai mult timp cu ea stiind ca mai are inca 2 prietene
Pai petrece timp si cu ea si cu cele doua puteti fii un grup e mai distractiv asa ^.^ de exemplu invita-le pe toate in oras sau faceti o petrecere in pijama
Mersi mult doar ca prietena mea e din alta localitate iar celelalte 2 prietene ale ei sunt din alte doua localitati diferite (prietena mea e si colega mea)
Atunci fa un video. Ia niste foi si scrie pe ele cate ceva pentru prietena ta :3 apoi filmeaza un video in care sa ii le arati si pe fundal pune o melodie care sa repreinta prietenia voastra
Scumpa, cred ca ea trebuie sa inteleaga asta, nu trebuie sa o vorbesti urit, sa o birfesti, sa o lovesti, sa te superi pe ea de la fleacuri, sa-i fii alaturi in momentele grele, sa fii una din persoanele care mereu o sustine, si la bine si la rau, si asa ea isi va capata increderea in tine, va stii ca tu esti mereu linga ea, nu-i intorci spatele la momentele grele, si isi va da seama cine ii prietena si cine nu Funda? Seara frumoasa :*
Lavii_5713 întreabă:
Geo2969686 întreabă: