| alexutza1709 a întrebat:

Cum sa ii dovedesc celei mai bune prietene ca este asa?
-funda- merci mult

Răspuns Câştigător
| SabbyNightShadow a răspuns:

Atunci fa un video. Ia niste foi si scrie pe ele cate ceva pentru prietena ta :3 apoi filmeaza un video in care sa ii le arati si pe fundal pune o melodie care sa repreinta prietenia voastra happy

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Fata, auzi, eu te cunosc de atata vreme, fumam cate o tigara pe ora in fiecare zi, cum? Nu ai tu incredere in mine? ASA?

| alexutza1709 explică (pentru anonim_4396):

Nu e ceea ce voiam... eu nu fumez...

| SabbyNightShadow a răspuns:

Surprinde-o cu ceva ce ii place happyDa o party numai pentru ea si petrece cat mai mult timp cu ea puppy dog eyes

| alexutza1709 explică (pentru SabbyNightShadow):

E greu sa petrec mai mult timp cu ea stiind ca mai are inca 2 prietene

| SabbyNightShadow a răspuns (pentru alexutza1709):

Pai petrece timp si cu ea si cu cele doua puppy dog eyes puteti fii un grup happy e mai distractiv asa ^.^ de exemplu invita-le pe toate in oras sau faceti o petrecere in pijama happy

| alexutza1709 explică (pentru SabbyNightShadow):

Mersi mult doar ca prietena mea e din alta localitate iar celelalte 2 prietene ale ei sunt din alte doua localitati diferite happy (prietena mea e si colega mea)

| SabbyNightShadow a răspuns (pentru alexutza1709):

Atunci fa un video. Ia niste foi si scrie pe ele cate ceva pentru prietena ta :3 apoi filmeaza un video in care sa ii le arati si pe fundal pune o melodie care sa repreinta prietenia voastra happy

| Unstopable a răspuns:

Ce este asa? laughing

| fuckbbi a răspuns:

Scumpa, cred ca ea trebuie sa inteleaga asta, nu trebuie sa o vorbesti urit, sa o birfesti, sa o lovesti, sa te superi pe ea de la fleacuri, sa-i fii alaturi in momentele grele, sa fii una din persoanele care mereu o sustine, si la bine si la rau, si asa ea isi va capata increderea in tine, va stii ca tu esti mereu linga ea, nu-i intorci spatele la momentele grele, si isi va da seama cine ii prietena si cine nu happy Funda? happy Seara frumoasa :*

| alexutza1709 explică (pentru fuckbbi):

La 5 raspunsuri dau funda

| ayenne a răspuns:

Destainuie-i cele mai tari secretehee hee)