anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa ii fac pe parintii mei sa imi accepte prietenul? Il cunosc de 3 ani, am fost cei mai buni prieteni in timpul asta, acum 6 luni am hotarat ca simtim altceva decat o simpla prietenie intre noi si de atunci suntem impreuna. Ne intelegem foarte bine, ma respecta, mi-a demonstrat ca tine foarte mult la mine, am fost la el acasa, parintii lui sunt foarte de treaba, dar problema este ca maicasa este pe jumatate tiganca, si ai mei cand au auzit asta nu il mai accepta, inainte sa stie lucrul acesta era totul foarte bine, mama ma intreba des de el, dar acum nu ma mai lasa sa ma vad cu el. Parintii mei nu reusesc sa ma inteleaga, sunt mai comunisti sa zic asa, la ei e vorba de prestigiu nu sa fiu eu fericita ( si zic ca e vorba de prestigiu pentru ca am mai avut unele probleme in familie). Am aproape 19 ani dar ei ma considera tot o fetita mica si se poarta cu mine ca si cum asa avea 14 ani. Nu stiu ce sa mai fac, ce sa le mai spun sa ma lase sa ma vad cu el. am incercat sa le scriu pentru ca de ascultat nu ma asculta si tot timpu ma intrerup cand eu vreau sa le spun ceva. ajutati-ma pentru ca eu nu mai stiu ce sa fac

2 răspunsuri:
| NoUseForAName a răspuns:

Nu le mai spune nimic de el, lasa-i in pace pe parintii tai. Tu intalneste-te cu el, iubeste-l si nu-i lasa pe parinti sa iti distruga aceasta fericire chiar daca uneori cred ca ce zic ei este bine.

Eu zic sa te intalnesti cu el, sa continui sa ti la el si lasa-i pe parintii tai sa se streseze singuri.
Tu sa le zici de el doar daca te intreba, insa raspunsuri monotone.

Sper ca te-am ajutat.

| gabriela_2071 a răspuns:

Nu conteaza nationalitatea, rasa, etc, important este sa va iubiti, iar pe parintii tai nu-i mai baga in seama, pentru ca o sa vezi ca pana la urma o sa-l accepte pentru ca nu au incotro.