| alee3333 a întrebat:

Cum sa ii spui mamei si tatei ca am rupt masa in asa fel sa nu existe mari probleme pentru mine? crying, ajutor va rooooog crying

9 răspunsuri:
| DracusorImpielitat a răspuns:

Norocul tau! Eu sunt maestra la minciuni.
1. Le poti spune ca te-ai impiedicat de ceva ce au lasat ei pe jos sau ca te-ai impiedicat de covor, ai incercat sa iti tii echilibrul si ai cazut peste masa si s-a rupt!
2. Poti spune ca ai lasat geamul deschis (daca ai plasa spune ca si plasa) si ca a intrat o vrabie sau un porumbel (eventual ia si o pana de pe afara) si s-a suit pe lustra de pe tavan si nu aveai altceva la indemana pe care sa te sui pentru ca aproape facea gainat si ca ai luat masa si te-ai suit si s-a rupt. (asta daca nu e masa prea mare).
3. Spui ca ai vrut sa faci curat sa le faci o surpriza si ca ai luat ceva mai greu si ai pus pe masa si aceasta s-a rupt (ca sa te creada da si tu oleaca cu aspiratorul, sterge praful, etc). Si daca te intreaba de ce nu ai pus pe jos cutia sau ce spui ca ai pus zi-le ca ai aspirat covorul si ca chestia era plina de praf si ca inca nu ai sters masa.
La altceva nu ma mai gandesc. Nu uita, minte credibil, si spune ca si cum ar fi adevarat. Mult succes!

| Youcandoit a răspuns:

Le spui pur si simplu o sa te certe un pic dar le va trecehappy
Si cum ai rupt o masa?

| Cristianne a răspuns:

Mamă,tată,am rupt masa.

| selysol a răspuns:

Tata,mama s-a rupt masa... straight face

| beatrice9849 a răspuns:

Suna-i,asa la vor fi pregatiti cand vor veni acasa!laughing

Răspuns utilizator avertizat
| ziggs a răspuns:

Nasol frate nu-s ce sa zic.cauta si tu o minciuna de exemplu a venit un prieten si s-a pus cu fundul pe masa si a rupto vezi tu... sper ca te-am ajutat!

| Dely_Delia_1997_AAgo a răspuns:

Paaaii cred ca ai putea sa incerci sa o repari putin sau sa o pui invers (si pe jos eventual sa le zici ca era un gandac pe jos si l-ai omorat dar ai uitat sa o intorci) si cand o vor ridica ei ii vei certa ca au rupto, sau zile adevarul si apoi amintestele toate favorurile pe care leai facut pentru ei. sper ca te-am ajutathappy