| unaoarecare a întrebat:

Cum sa ii spun ca il iubesc? Il cunosc de ceva timp, adica vreo 6-7 ani, si il plac.sentimentele mele pentru el cresc cu fiecare zi care trece, ma gandesc intruna la el si de multe ori am incercat sa ma bag in seama, sa ii spun ceea ce simt.nu sunt cea mai timida persoana, nici tupeista nu sunt, dar in fata lui, pur si smplu ma topesc. el e foarte influentabil(de catre prietenii lui). la inceput vorbea frumos, se comporta ok,(cu toti din jur) dar dupa vreo 2 ani, s-a schimbat, insa eu tot tin la el. nu a reusit sa ma descopere asa cum sunt, nu ne invartim in acelasi cerc de prieteni, si ma crede venita de pe alta planeta. nu stiu cum sa ii demonstrez ca de fapt, situatia e alta si ca eu il iubesc cu adevarat si sunt o persoana foarte deschisa si care se implica intr-o relatie. Help! in curand va fi si majoratul lui. ce sa fac?

3 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Poi daca sti sigur ca te place ii spui daca nu, nu pentru ca e posibil sa spuna la toata lumea ce se ntimente ai tu pentru el si asta nu e bine...
Bafta!winking

Shin
| Shin a răspuns:

Trebuie sa vorbesti cu el, sa ii dai sansa sa te cunoasca. Foloseste de trucuri cum ar fi "vino si cu mine pana la blocul x sa cumpar ceva" sau "Nu prea ma simt bine si vreau sa merg in parca sa iau putin aer, dar nu as vrea sa merg singura". Asa o sa aveti putin timp sa vorbiti. Inainte sa va despartiti, lasa-ti o portita sa-l vezi din nou (mi-a facut placere sa merg cu tine. Maine ma duc 10 minute pana la x, vii cu mine? mai vorbim happy ) O sa inteleaga si el despre ce e vorba.
Mult noroc, Shin.

| bita a răspuns:

Cred ca pentru inceput ar trebui sa vorbesti cu el intre 4 oki si sal rogi sa se poarte mai atent cu tine, sai explici de fapt carei chestiawinkingwinking:*