| Ioana :x a întrebat:

Cum sa ii spun ca il iubesc... nu pot sa ii zic asa:TE IUBESC pentru ca imi este rusine sad va rog ajutati-ma el imi face avansuri...si cred ca ma iubeste dar nu stiu cum sa ii zic ca il plac. El ma place eu il plac si vreau sa fim impreuna Cum Sa Ii Zic?!

4 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Ai putea sa ii spui ca il placi, ca e dragut, ca e foarte simpatic. Lasa cuvintele mari pentru mai tarziu. Mai bine ii arati asta. Flirteaza cu el, fii indrazneata si cu siguranta va aprecia.

| unione a răspuns:

Dupa cum ai si spus, este vorba de atractie, nu de iubire. Iubirea este ceva mult mai complex. Nici nu sunteti impreuna si vrei sa-i spui ca-l iubesti? Suna aiurea. daca ati fi impreuna de cateva luni bune, ce i-ai mai spune?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De la a simpatiza, a placea pana la a iubi este distanta mare. Raspunde-i la avansurile astea de care zici tu ca ti le face si lasa lucrurile sa decurga de la sine. Subtilitatea este cheiahappy

| pokemondoll a răspuns:

Pai...si eu gandeam la asta o data, trebuie sa ai tupeu si sai spui in fata ca il placi, eu asa am facut si stii ce mi-a raspuns?: "Bine"si a placat. o sa para ca nu ii pasa dar crede-ma ca se va gandi mult si bine la asta, apoi mai lasa putin timp, si cand va fi momentul potrivit veti putea sa va aratati sentimentele^^