| BiaBybbyBia a întrebat:

Cum sa ii spun ca il plac? Sunt clasa a8-a si el a6-a. El uneori imi da de inteles ca ma place dar acum nu stiu ce sa fac ca el e foarte timid. Intr-o zi eram cu el in drum spre casa, si la un momentdat l-am intrebat(fara sa vreau),,ai prietena" si el a stat ceva a zambit si apoi m-a intrebat "de ce?,, si eu ca imi era frica, nu stiu de ce, i-am spus,,ee asa ca la noi in clasa e o moda sa ai o prietena" si el a zsi "aaa" si dupa un timp mi-a zis,,da,am, acum stii" dar in timpul asta el zambeaaaa. Si pe strada acum ceva timp am auzit ca vb cu o colega de la el din clasa si ii zicea,, pe mine nu ma mai intereseaza, acum depinde de ea, daca nu mai vrea sa fie cu mine, nici eu, nu imi mai pasa". Acum eu cum fac/ce fac? As vrea sa fiu cu el. Ma gandeam sa ii dau un biletel in care sa scriu ceva mai in limbajul ala modert genTbX DEASTEA. vA ROOOG AJUTATI-MA SI PE MINE.

1 răspuns:
| StefanMosneaguID a răspuns:

Dacă mă rogi, cum să nu te ajut. happy Ascultă. Dacă îl placi, fă tot posibilul şi discută cu el şi nu te mai gândi la cum să scapi din stresul acela. Spune-i dintr-o răsuflare: "Am ceva să-ţi spun!" Atunci o să te obligi singură să fii sinceră. Şi nu se poate să nu te înţeleagă cât timp este drăguţ cu tine. Se poate să fie surprins şi să aibă nevoie de timp să se gândească. Şi nu te mănâncă dacă îl întrebi. Bileţele sau "facebook" nu o să fie decât încercări din care o să devii şi mai fricoasă. Gândeşte-te că, după părerea mea, şi el se întreabă cum să-ţi zică că te place. Succes!